SEGRE

NATACIÓ COMPETICIONS

Juste i Julià, amb l’equip estatal al Trofeu Castalia

Paula i Ferran competiran amb els millors nadadors espanyols dissabte i diumenge || Els dos formen part del pla Tòquio 2020

Ferran Julià, en una recent competició.

Ferran Julià, en una recent competició.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els nadadors lleidatans Paula Juste, del CN Lleida, i Ferran Julià, del CN Cervera, han estat convocats per la Federació Espanyola per participar en el XIII Trofeu Internacional Castalia-Castelló Costa Azahar, que es disputarà el cap de setmana que ve i en el qual seran presents la flor i nata de la natació estatal.

Paula i Ferran formen part de l’equip inclòs en el programa Espanya 2020 amb vista a la preparació de joves talents de cara a la cita olímpica que tindrà lloc a Tòquio l’esmentat any.

En total han estat convocats per la Federació Espanyola 27 nadadors (catorze homes i tretze dones). Paula Juste nadarà dissabte en les proves de 400 lliures i 200 estils, i diumenge els 100 papallona i els 200 lliures. Per la seua part, Ferran Julià competirà dissabte en 200 lliures i 400 estils, i diumenge en 100 i 400 lliures i 200 papallona.

Joan Lluís Mas, entrenador del CN Cervera i de Ferran Julià, va comentar sobre el seu pupil i de Paula Juste que “són dos diamants en brut i tots dos prometen molt, però hi ha molts factors en la trajectòria d’un esportista que s’han de superar. El camí que els queda fins a arribar a l’elit és encara més complicat que el que han recorregut fins ara”.

Aquesta competició a Castelló és l’avantsala per als dos lleidatans del Català absolut del 20 al 23 de desembre.

tracking