SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Campos reclama un “ambient positiu”

El porter del Lleida demana a l’afició que animi divendres

Un partit del Lleida al camp de la Carretera de Corbins.

Un partit del Lleida al camp de la Carretera de Corbins.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El porter del Lleida, Álvaro Campos, va demanar ahir a l’afició que aquest divendres, davant del Llagostera, vagi al Camp d’Esports amb la predisposició de crear “un ambient positiu”. “Necessitem aquesta positivitat més que mai. Davant del Barcelona B n’hi va haver, fins que van marcar el segon gol. Quan l’equip està a dalt és més fàcil, però ara és el moment d’animar i per això li demanem a la gent que ens ajudi.” El porter va afegir que, tenint en compte la situació per la qual travessa l’equip, “s’han de deixar altres històries i des que xiuli l’àrbitre pensar només en els jugadors”.

El lleidatà Xavi Quintillà també va demanar a l’afició que els ajudi divendres. “A la gent que ve al camp hem de donar-los les gràcies. És veritat que n’està venint poca, entre el fred i el que està passant, però els demano que ens ajudin i siguin positius.”

Campos també confia que el bon joc que va mostrar l’equip a Sabadell tingui continuïtat davant del Llagostera. “Vam jugar un bon partit en tots els aspectes i l’únic és que no vam tenir la sort de cara. Hem de mantenir aquesta dinàmica d’esforç, actitud i predisposició.”

El 9-0 al Calella, la golejada més gran de la història, fa 75 anys ? El 30 de novembre del 1941, avui fa 75 anys, el Lleida, aleshores en plena postguerra, Lérida Fútbol, va aconseguir la victòria més voluminosa de tota la seua història a la Lliga. La golejada que aquell equip va endossar al Calella, un 9-0, no ha estat superada en els tres quarts de segle següents. En aquella temporada 1941-42, l’equip lleidatà militava a la Primera Regional B, categoria a què havia ascendit aquell mateix any. El matx es va jugar al camp de la carretera de Corbins. Per al Lleida, en què jugaven Manolo Bademunt i Joan Vidal, va ser una gran temporada que va culminar amb l’ascens a Primera Regional A. L’equip també va golejar 8-2 el Sant Sadurní i l’Europa per 1-8.

tracking