SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

“Encara queda molta Lliga”

Luis Enrique reconeix la irregularitat de l’equip però lamenta que s’exageri en les crítiques || “És la millor plantilla dels últims tres anys, però l’entrenador és el mateix paquet”, diu irònic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, va afirmar ahir, la vigília del partit d’aquesta nit de la Copa del Rei contra l’Hèrcules (estadi José Rico Pérez, 22.00 beIN LaLiga), que “encara és aviat i queda molta Lliga per matar-nos i tirar-nos per terra”, referint-se a les crítiques que ha rebut l’equip després de l’empat en la passada jornada davant la Reial Societat, encara que d’altra banda també va assenyalar que la idea de joc “segueix sent la mateixa” que la d’anteriors temporades.

“Si recordo el meu primer any em surt un somriure enorme, ja que al principi em vau criticar i després vau pujar al carro. En el dia d’avui hi ha un rival a la Lliga molt fort, però queda molt com per matar-nos i tirar-nos per terra”, va assenyalar davant dels mitjans en roda de premsa.

“Entenc qualsevol situació. Crec que és evident que hem de millorar, ser més regulars, però no veig cap signe per preocupar-me excessivament. Continuem sent favorits per a tots els títols. No exageraria, ja que vau exagerar el primer any i vam acabar guanyant el triplet”, va dir, carregant les seues ires contra els periodistes.

Luis Enrique va tornar a tirar d’ironia com acostuma a fer sovint. “És cert que la plantilla és la millor dels últims tres anys, però l’entrenador segueix sent el mateix paquet”, va afirmar. Amb el pas de les preguntes, va anar elevant el to del seu enuig i al ser preguntat per Alcácer i com s’ha acoblat a l’equip, va ser contundent. “Hauríeu de deixar-lo en pau d’una vegada, li aniria bé tranquil·litat per créixer amb els pocs minuts que té. Tinc plena confiança en ell i em sembla fins i tot ridícul tot això”, va descarregar l’asturià. Pel que fa al matx de Copa d’avui amb l’Hèrcules, que suposa el debut blaugrana a la competició, Luis Enrique va assegurar que els jugadors amb menys minuts tindran opcions d’anar agafant ritme. A més, va avisar del bon fer de l’equip de Tevenet. “Però alguna sorpresa ens poden preparar”, va alertar per acabar.

“Del Clàssic, ja en parlarem el dia abans com fem sempre”, va declarar Luis Enrique, que només va parlar de l’àrbitre del partit contra el Reial Madrid d’aquest dissabte, Clos Gómez, quan se li va preguntar si li agradava. “Ara no recordo si és alt, baix, ros, morè... Bona pregunta, anem a bingo”, va concloure.

alcorcón

Una jugada individual de Leo Baptistao, que va rematar a gol Reyes al minut 84, va permetre a l’Espanyol prendre avantatge per al partit de tornada després d’anar al darrere en el marcador i patir en excés amb els atacs de l’Alcorcón, que va gaudir de diverses ocasions però no va estar encertat en els últims metres. L’Espanyol, que va arribar a l’estadi Santo Domingo en el seu millor moment de la temporada, després de guanyar el Leganés i encadenar set partits sense perdre, es va trobar d’inici amb un Alcorcón llançat que va sortir a guanyar per prolongar el somni coper. A la segona part l’Espanyol va sortir amb el mateix ritme amb què va començar a la primera i als cinc minuts es va trobar amb una bona jugada pel costat esquerre d’Óscar Plano que va culminar amb una rematada d’Álvaro Giménez i que Roberto, malgrat tocar l’esfèric, no va poder evitar que fos gol. L’Alcorcón va seguir intentant ampliar la diferència i ho va poder fer en els següents minuts amb dos ocasions molt clares.

L’entrada a la gespa de Leo Baptistao va donar un altre aire a l’atac de l’Espanyol i precisament el brasiler, amb una jugada individual en què va retallar amb un canvi d’orientació diversos defensors, va permetre que Reyes recollís la pilota a la frontal i la va enviar a la xarxa amb l’esquerra. L’Alcorcón no es va ensorrar i fins al final va ser el que més va intentar buscar el segon gol, que va poder arribar a l’afegit.

tracking