SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“El nostre millor partit en el sentit col·lectiu”

Comenge admet que no esperava un triomf tan còmode || “El segon quart, clau”

Nevels intenta frenar l’avanç del local Miso, un dels jugadors més perillosos del Marín i que va acabar anotant 15 punts.

Nevels intenta frenar l’avanç del local Miso, un dels jugadors més perillosos del Marín i que va acabar anotant 15 punts.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge, va reconèixer que no esperava una victòria tan còmoda i va destacar el joc col·lectiu de l’equip.

“La veritat és que no ens esperàvem un partit així. Crec que hem fet el millor partit, pel que fa al sentit col·lectiu en el joc. No esperàvem un partit amb aquesta diferència en el resultat”, i va afegir que “en atac ja havíem tingut algun partit en el qual havíem estat a gust, passant-nos la pilota... hem tingut un nivell d’encert alt i sí, hem tingut aquest punt de bon equip en atac, encara que potser no tant en defensa”.

Segons va explicar Comenge, “la diferència és que hem estat durant més minuts del que és habitual al nivell que volem estar, sobretot en els rebots, que han estat una de les claus del partit”.

El tècnic lleidatà va incidir en aquest aspecte: “Hem dominat el rebot en tot moment, fins i tot en aquells que podíem tenir algun dubte, i això ens ha donat segones opcions. El segon quart ha marcat molt perquè hi hem aconseguit una diferència definitiva.”

Es va mostrar també satisfet del nivell d’encert que va mostrar el seu equip. “Sí, en el moment en el qual Marín s’ha posat al davant ens ha salvat l’encert, sobretot en el segon quart, perquè fins i tot quan ells han defensat millor hem mantingut un nivell alt d’encert i això ens ha permès desenganxar-nos.”

Encara que continua sense estar del tot satisfet de la defensa de l’equip, Borja Comenge sí que va reconèixer que “hem anat creixent en defensa, on estem cada vegada millor. No oblidem que veníem d’un partit en el qual el rival ens va clavar 85 punts”.

tracking