SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS BASE

L’ICG capta 31 escolars

Dels quals 17 nenes, després d’iniciar la campanya de captació de jugadors a l’Escola Alba || Signa el segon conveni amb Lestonnac

Francesc Miralles, de l’Ampa del Lestonnac, i el president del Lleida Llista, Enric Duch.

Francesc Miralles, de l’Ampa del Lestonnac, i el president del Lleida Llista, Enric Duch.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La campanya de difusió de l’hoquei sobre patins a les escoles de la ciutat que ha iniciat l’ICG Software Lleida és tot un èxit, ja que en el primer centre educatiu contactat, l’Escola Alba, han estat 31 escolars, 17 dels quals nenes, els que s’han apuntat per provar la pràctica d’aquest esport.

“Això és el recompte a P-3 i P-4 i encara ens falta P-5, així que és per estar contents i ens diu que l’hoquei desperta interès entre els nens”, va

assenyalar

Marc Soler, coordinador de la base del club llistat que somia amb “una Lliga escolar d’hoquei a la ciutat i crear un equip femení al club”.

El president del Llista, Enric Duch, i el de l’Ampa del centre educatiu Lestonnac, Francesc Miralles, van firmar ahir un segon conveni que ben aviat també es rubricarà en altres col·legis com Maristes, Episcopal, Sagrada Família, Riu Segre i Claver.

“Ara que tenim la pista annexa, aquesta campanya serà un èxit total”, va assenyalar Duch.

Per la seua banda, Francesc Miralles va remarcar “la voluntat del nostre centre de potenciar més l’esport i apostar per esports alternatius”. Al seu torn, Sergi Ortega, responsable d’activitats esportives del consell rector de Lestonnac, i Oriol Castillón, professor i director tècnic d’activitats esportives, van coincidir en la necessitat de “formar en l’esport els nens pels valors que representa”.

tracking