SEGRE

MOTOCICLISME COMPETICIÓ

Lleida crea un campionat de Flat Track per a la pròxima temporada

Brad Baker i Ricky Cardús es van entrenar ahir a Alcarràs.

Brad Baker i Ricky Cardús es van entrenar ahir a Alcarràs.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Paral·lelament a la Copa Rodi de Dirt Track, que s’ha anat disputant en diferents circuits lleidatans des de fa dos anys, aquest últim per partida doble amb un certamen a l’estiu i un a l’hivern, Lleida projecta de cara a la pròxima temporada una nova competició, en aquest cas de Flat Track. Es tracta d’una modalitat que també es disputa sobre un terreny pla com el Dirt Track però amb la diferència que el traçat és revirat i no ovalat.

Per provar l’acceptació que tindrà aquesta disciplina, el Circuit d’Alcarràs i el Suzuki Grau Racing han organitzat per aquest dissabte la primera edició del Flat Track de Campions, que comptarà amb la participació de reconeguts pilots com el nord-americà Brad Backer, campió al seu país i dos vegades vencedor del Dirt Track Superprestigi; Ferran i Ricky Cardús, Jordi Torres, Joonas Kylmakörpi, Carmelo Moncayo o Leon Camier, entre d’altres, a banda del lleidatà David Giménez, vigent campió d’Espanya de supermotard.

En cas que el projecte de la Copa de Flat Track tiri endavant, en aquesta primera edició es disputarien tres proves al Circuit d’Alcarràs, Agramunt i Rufea, si bé la confirmació d’aquest últim traçat està encara en l’aire.

tracking