SEGRE

DEPORTES

Salven els mobles

El Barça torna a donar una imatge molt pobra contra l’Hèrcules, amb el qual només pot empatar, i haurà de segellar el pas a vuitens al Camp Nou || El planter va donar les úniques notes positives amb el golàs d’Aleñá i el debut del davanter lleidatà Marc Cardona

Mosaic animat ■ El Barça va anunciar com serà el mosaic de 90.000 cartolines creat per al Clàssic de dissabte. Serà el primer animat de la història, amb uns enormes <i>castellers</i>.

Mosaic animat ■ El Barça va anunciar com serà el mosaic de 90.000 cartolines creat per al Clàssic de dissabte. Serà el primer animat de la història, amb uns enormes castellers.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona, vigent campió de la Copa del Rei, només va poder arrancar un empat (1-1) a Alacant davant de l’Hèrcules, equip de Segona B, en el partit d’anada dels setzens de final de la Copa del Rei. El resultat dóna avantatge al Barça en l’eliminatòria de cara al partit de tornada, fixat per al 21 de desembre al Camp Nou, però els pupils de Luis Enrique no van deixar bones sensacions a Alacant.

L’Hèrcules, que al grup III de Segona B està classificat a deu punts del filial barcelonista, es va avançar fins i tot en el marcador gràcies a un gol de David Mainz en l’arrancada de la segona meitat, i el juvenil Carles Aleñá va empatar per al Barcelona. La imatge del Barcelona no va ser gens positiva davant d’un rival teòricament inferior. Luis Enrique va apostar per una alineació amb jugadors que gaudeixen de menys protagonisme a la Lliga i aquests no van saber aprofitar l’oportunitat per demanar més minuts.

El Barça va fer un altre cop un mal partit després dels empats contra el Màlaga i la Reial Societat

El conjunt blaugrana es va mostrar impotent en els primers 45 minuts per superar l’embolic defensiu que ahir a la nit va teixir el tècnic Luis García Tevenet, que va canviar el sistema habitual de l’Hèrcules per reforçar les tasques del seu equip a la rereguarda amb una línia de cinc defenses.

Un xut de falta de Paco Alcácer –que un partit més es va quedar sense estrenar-se com a golejador amb el Barcelona– va provocar la primera intervenció del porter Iván Buigues. Però poc més va fer l’equip de Luis Enrique en atac durant la primera meitat. Els blaugranes van tenir la pilota, però l’Hèrcules cada vegada es va sentir més còmode i va començar a buscar les contres, amb el lateral Albert Dalmau com a llançador i José Gaspar com a executor, encara que sense encert.

El partit va arribar amb empat a zero al descans i en l’arrancada del segon període va ser quan van aparèixer els gols al Rico Pérez. El primer a colpejar va ser el conjunt alacantí, després de guanyar David Mainz la partida a la defensa i el porter en una pilota centrada al segon pal.

El Barcelona havia tornat al terreny de joc una altra vegada adormit i únicament es va despertar després del gol alacantí. Va empatar amb un xut llunyà d’Aleñá, que va sorprendre Iván Buigues i, a partir d’allà, ja es va fer l’amo de la situació.

Tercer empat consecutiu d’un Barça que continua acusant molt la falta de fluïdesa al centre del camp i en l’atac. No va ser superior a l’Hèrcules i els de Luis Enrique només van poder crear perill en el xut llunyà d’Aleñá. L’actuació d’aquest i el debut amb el primer equip en partit oficial del lleidatà Marc Cardona van ser les úniques bones notícies del Barça en el partit d’ahir a la nit.

Dissabte hi ha el Clàssic davant del Reial Madrid i l’equip blaugrana haurà de millorar molt les seues prestacions dels últims partits, si vol reduir la diferència de sis punts que li treu el líder de la Lliga.

Mosaic animat ■ El Barça va anunciar com serà el mosaic de 90.000 cartolines creat per al Clàssic de dissabte. Serà el primer animat de la història, amb uns enormes <i>castellers</i>.

Mosaic animat ■ El Barça va anunciar com serà el mosaic de 90.000 cartolines creat per al Clàssic de dissabte. Serà el primer animat de la història, amb uns enormes castellers.

tracking