SEGRE

CICLISME INSTAL·LACIONS

La selecció Suïssa de BMX prepara a Vila-sana el Trofeu de les Nacions

Ugo Ballerini i la seua companya Louanne Juillerat a Vila-sana.

Ugo Ballerini i la seua companya Louanne Juillerat a Vila-sana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos corredors de la selecció absoluta de Suïssa de la modalitat de BMX, Louanne Juillerat i Ugo Ballerini, es preparen aquests dies al Circuit de Vila-sana, de cara a participar en el Trofeu de les Nacions que tindrà lloc els dies 10 i 11 de desembre a la ciutat francesa de Saint-Étienne.

“La Federació Suïssa va enviar els seus dos millors corredors, en categoria femenina i masculina, respectivament, confiant que el millor clima i les instal·lacions que tenim aquí els ajudin a la gran cita europea”, explica el director i impulsor de la instal·lació, Marc Tugues. El tècnic lleidatà s’encarregarà, a més, de l’entrenament personal de tots dos corredors durant els nou dies de concentració al traçat de Vila-sana.

El Circuit BMX d’aquesta localitat del Pla d’Urgell ja es converteix en la destinació preferida dels millors especialistes europeus per entrenar-se i fer-hi concentracions.

A començaments del mes de novembre va ser la selecció absoluta d’Irlanda la que es va exercitar en aquestes instal·lacions i s’espera l’arribada, pròximament, dels millors júniors alemanys, així com destacats corredors de Dinamarca, el Regne Unit, França i Finlàndia. A més, compta amb una escola de seixanta nens i joves d’entre 3 i 16 anys.

tracking