SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí dóna la baixa a Aliaga i no cobrirà la vacant

L’aler alacantina, que no entrava en els plans del tècnic, va demanar ahir la rescissió del contracte || Ha fitxat per un equip balear de l’LF2

Laura Aliaga podria debutar diumenge amb el nou equip.

Laura Aliaga podria debutar diumenge amb el nou equip.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Laura Aliaga, un dels reforços d’aquesta temporada del Cadí la Seu, va deixar de pertànyer ahir a la disciplina de l’equip urgellenc per voluntat pròpia, ja que amb prou feines entrava als plans del tècnic, Joan Carles Pié. La jugadora, que només havia intervingut en sis dels deu partits disputats fins a la data, amb una mitjana de tot just sis minuts, va demanar ahir mateix trencar l’acord al rebre una oferta d’un equip de Palma de Mallorca, el CB Imprenta Bahía, de la Lliga Femenina 2, amb el qual ja podria debutar aquest cap de setmana.

Aliaga, de 22 anys, ha estat al Cadí els tres últims mesos, en els quals ha amitjanat 0,8 punts i 0,5 rebots per partit. El club, que a través d’una nota va anunciar la rescissió de contracte d’Aliaga, agraint-li la implicació i comportament malgrat que a penes ha jugat, no té previst cobrir aquesta vacant. “Si no passa res estrany aquesta plantilla hauria d’acabar la temporada”, va assenyalar el director tècnic del Cadí, Pep Ribes, que confia a assolir l’objectiu de jugar la Copa de la Reina, que aquesta temporada la disputaran sis equips.

“Som a un pas d’aconseguir una cosa que per a nosaltres seria brutal, seria un premi a tots aquests anys i que mai ha aconseguit el club en tota la seua història.” L’equip podria atansar-se a aquest objectiu si demà guanya a la pista del Campus Promete.

tracking