SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Siviero: “És hora de remar junts”

Siviero es felicita per l’aixecament del veto a 57 aficionats i espera que serveixi de punt d’inflexió amb la millora a Sabadell || Avui davant del Llagostera diu que “només ens val guanyar”

“És hora de remar junts”

“És hora de remar junts”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida Esportiu rep avui la visita del Llagostera (Camp d’Esports, 20.00) i el tècnic de l’equip blau, Gustavo Siviero, va ser contundent i va assegurar que “només ens val guanyar”, després que l’equip només hagi sumat dos punts dels últims quinze en joc i estigui en posicions de descens directe. Tanmateix, el bon partit de la jornada passada a Sabadell, malgrat només sumar un punt (1-1), i el fet que el club hagi aixecat el veto a 57 abonats i aficionats que ja podran entrar avui a l’estadi, va fer que l’entrenador argentí es mostrés convençut que serà el punt d’inflexió. “És hora de remar tots junts en la mateixa direcció. El club ha fet el pas i la resposta de l’afició ha estat bona. A Sabadell vam jugar bé però aspiro a més perquè no es va donar el resultat. Confio que davant del Llagostera es confirmi la nostra millora”, es va esplaiar.

“És prioritari per aspirar a guanyar mantenir la porteria a zero i només ho hem fet en dos partits”

Siviero va admetre que el partit davant del Llagostera, que està també necessitat de punts, serà de màxima tensió. “Pot ser que influeixi en el joc el que estigui més sencer anímicament, però a ells els pot valer un empat i, en canvi, a nosaltres no. Hem de guanyar”.

El dia i l’horari inhabituals, a més de la coincidència amb el partit de l’Actel Força Lleida, no servirà d’excusa per al tècnic de Laguna Paiva. “El club ens va consultar aquest horari i vam dir que preferíem diumenge, però si no, ens adaptàvem. Al final si el resultat és positiu tots estarem contents”, va dir l’entrenador.

Siviero, al contrari que molts entrenadors, no eludeix cap pregunta ni les pren com un atac a la seua persona. “Si he arribat a témer pel meu lloc estant així l’equip? Els entrenadors posem en joc cada diumenge el nostre càrrec, però també he de dir que el club m’ha mostrat sempre el seu suport i és d’agrair. Estar en el punt de mira ve amb el càrrec i és una cosa que els entrenadors sabem”.

Per a aquest partit, Siviero té les baixes de Miki Muñoz i Mia Guasch per lesió, i és dubtosa la participació de Toño Vázquez i Javi Casares, per la qual cosa podria repetir l’equip de Sabadell. “És prioritari per aspirar a guanyar que mantinguem la porteria a zero i només ho hem aconseguit en dos partits”, va dir el tècnic, que va descartar fer un miniestage.

El Llagostera no ha aconseguit marcar encara al Camp d'Esports

La dinàmica dels blaus no convida a l’optimisme, ja que fa dos partits consecutius que perden a casa i sense poder marcar ni un sol gol, fet que es tradueix en la posició que ocupen.

Després de les últimes derrotes a casa davant del Cornellà i el Barça B, si no guanyen avui al Llagostera, podrien establir la pitjor ratxa al Camp d’Esports dels últims sis anys, quan en les jornades 20, 22 i 24 de la temporada 2010-11, la llavors UE Lleida, només va sumar un punt de nou possibles com a equip local.

És més, si l’equip de Siviero perd, el conjunt blau enllaçarà 3 derrotes consecutives a casa, fet que no ocorria des de fa més d’una dècada, quan la UE Lleida va perdre consecutivament contra Xerez, Hèrcules i Ciutat de Múrcia l’any del descens a Segona B (2005-06). El Llagostera és l’únic equip dels 20 del grup que, havent jugat al Camp d’Esports, encara no ha aconseguit marcar.

El Lleida rep el seu rival d’avui per tercera vegada. L’últim duel va ser a la temporada 2013-14 i va acabar 2-0. A la 2011-12 hi va haver un 0-0 i tres expulsions.

Totes les parts reclamaran compensacions L’aixecament dels vetos a 57 abonats i aficionats per part del club i l’inici del diàleg amb les penyes i grups d’animació no suposa que les diferències estiguin reparades. Val a recordar que Amics del Lleida manté la denúncia davant del Tribunal Català de l’Esport, un recurs que es mantindrà “congelat” mentre continua el procés de diàleg. A més, totes les parts pensen a reclamar compensacions. Per exemple, es tracta dels casos d’abonats que no van poder fer ús del seu carnet en els tres partits durant els quals van ser vetats.

tracking