SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

El DKV Borges assoleix una còmoda victòria davant del cuer Rivas

Va debutar amb els lleidatans Ramon Macià, un jugador de l’equip de Tercera Nacional

Un dels partits que va disputar Oriol Monzó, al fons, que es va imposar en tots.

Un dels partits que va disputar Oriol Monzó, al fons, que es va imposar en tots.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El DKV Borges Vall va aconseguir ahir una còmoda victòria davant del Rivas madrileny per 4-1, i va confirmar d’aquesta manera que es tractava d’un partit que era un mer tràmit ja que el rival és el cuer de la categoria. En un partit sense gairebé història, atesa la superioritat dels de les Garrigues, el protagonisme va recaure en el debut de Ramon Macià, un jugador enrolat en l’equip de Tercera Nacional del club lleidatà.

En el primer partit individual, Oriol Monzó no va tenir cap problema a superar per un clar 3-0 Dani Curiel. Els parcials també van ser molt clars, ja que el jugador del DKV Borges es va imposar per 11-7, 11-1 i 11-4.

El Rivas va empatar de forma momentània en el segon individual, que va enfrontar el debutant en Superdivisió, Ramon Macià, amb Manu Izquierdo. El jugador visitant va vèncer per un contundent 0-3 amb parcials de 6-11, 10-12 i 5-11.

El DKV Borges va reprendre el comandament del partit en el tercer individual, en el qual Marc Duran es va desfer per la via ràpida d’Álex García per 3-0, amb parcials d’11-3, 11-2 i 11-1. A continuació, Oriol Monzó va obrir més la bretxa a favor del conjunt lleidatà vencent Manu Izquierdo per 3-0, amb parcials d’11-1, 11-6 i 11-4.

Finalment, Marc Duran arredonia el marcador amb el 4-1 i donava la victòria al DKV Borges al derrotar Dani Curiel per 3-1. Els parcials van ser d’11-9, 9-11, 11-1 i 11-3. Aquest era el primer partit dels quatre que té l’equip de les Garrigues en aquest atapeït calendari de desembre. Ha d’enfrontar-se en la Lliga a l’Arteal Santiago i a l’UCAM Cartagena, i en l’ETTU Cup al Logis Auderghem de Bèlgica.

El Balaguer Villart Logístic torna a la Lliga per rebre el Vic, tercerEl Balaguer Villart Logístic, vigent campió i actual líder de la Superdivisió femenina, torna a la competició avui (17.00 hores) després de l’ETTU Cup i ho fa rebent a la capital de la Noguera en un interessant partit el Girbau Vic TT, que és tercer a només dos punts de les lleidatanes. El Villart Logístic ha guanyat els sis partits que ha disputat a la Lliga fins al moment, amb un balanç de 24 victòries individuals i de només cinc derrotes. En el segon lloc es troba l’UCAM Cartagena.

tracking