AUTOMOBILISME 4 HORES DE LLEIDA

Les 4 hores de Lleida, espectacle sobre rodes

El Cánovas-Segura, de l’Escuderia Lleida, es va imposar després de completar 177 voltes al circuit || L’Huracà-Nazcar va ser segon i el Gomo Competició, tercer

Un grup de cotxes agafa el revolt a molt poca distància els uns dels altres.

L’equip d’Escuderia Lleida Cánovas-Segura Team va vèncer ahir la dissetena edició de les 4 Hores de Lleida, completant 177 voltes, davant de l’Huracà-Nazcar i el Gomo Competició.

Després del tret de sortida, l’Opel Astra 2.0. de l’equip Cánovas-Segura (Vidal, Cánovas, Cánovas i Franco) va arrancar com una exhalació i es va col·locar en primera posició, lloc que no va abandonar fins al final de les 4 Hores. Molt fort va començar també el Seat Ibiza 2.0. del Gomo Competició (Molas, Vila i Ibáñez), que es va situar també als llocs del davant. El GC Motorsport, que va marcar la pole, va començar una mica més conservador i no va poder acabar la prova per problemes tècnics.

La prova col·labora amb La Marató de TV3, i aporta fons a favor de la causa solidària

A l’equador de la carrera, el Cánovas-Segura seguia líder amb 87 voltes completades, les mateixes que el Gomo Competició i més d’una volta més ràpid que l’Huracà-Nazcar (Cerspi, Arco i Posado), el Gas a l’Eina (Costa i Bertrana) i l’Inter-Car (Vinyes, Caminal i Guillaumet).

Finalitzades les quatre hores es va abaixar la bandera de quadres, sent el Cánovas-Segura Team, amb 177 voltes, el millor equip de la jornada. En segona posició es va situar l’Huracà-Nazcar després d’una gran remuntada i tercer, el Gomo Competició. L’Inter-Car, sempre favorit, no va poder arribar al final de la carrera.

A la categoria Classe 1, l’Huracà Nazcar va aconseguir la primera plaça del podi, el Gas a Fondo va ser segon, i va ser una de les sensacions de la prova, i el Team Segalás, tercer.

En la Classe 2 es va imposar el Cánovas-Segura, mentre que el Gomo Competició va ser segon i el Gas a l’Eina, tercer.

Un any més, les 4 Hores de Lleida van tornar a ser un èxit organitzatiu, que al costat de la singularitat de ser una prova de resistència off-road estatal, converteixen aquesta competició en una data assenyalada en el calendari de l’automobilisme. A més, la competició és col·laboradora de La Marató de TV3, i aporta fons a favor de la causa solidària.