SEGRE

equipaments

La Paeria dobla la superfície de l'àrea de gossos del Parc de Santa Cecília

Ara, el recinte està barrat i compta amb un sistema especial de reg i drenatge per filtrar les aigües brutes al clavegueram

La nova zona per a gossos al Parc de Santa Cecília

Zona per a gossos 3Òscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parc de Santa Cecília de Lleida ha doblat la superfície dedicada als gossos, passant de 400 a 800 metres. A més, a partir d’ara aquest espai està totalment barrat amb tanques que separen la zona de passeig de la dedicada a les mascotes.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha explicat aquest dilluns durant una visita al parc que aquest tancament perimetral, metàl·lic i de fusta, s’ha dotat d’un sistema de reg i drenatge per realitzar la neteja, que permet canalitzar les aigües brutes al clavegueram de forma automàtica.

Al mateix temps, s’ha condicionat amb mobiliari i una font per beure usuaris i gossos.

Ros ha afegit que confia que amb aquesta actuació el Parc de Santa Cecília “deixi de ser un gran desconegut entre la ciutadania”, ja que es tracta d’un recinte de 3,5 hectàrees, la meitat de l’existent als Camps Elisis.

Segona àrea tancada per a gossos a Lleida

Aquesta és la segona àrea tancada de gossos que es realitza a la ciutat. La primera està ubicada a la plaça de Maria Rúbies, a la Bordeta, i té una superfície de 400 metres quadrats.

El tinent d’alcalde Larrosa ha anunciat que des de la regidoria s’està estudiant la possibilitat de tancar-ne una tercera, però que encara no han decidit si aquesta serà de nova creació o es remodelarà alguna de les altres cinc zones obertes que ja existeixen a la ciutat.

La nova zona per a gossos al Parc de Santa Cecília

Zona per a gossos 2Òscar Mirón

Ros i Larrosa han visitat aquest dilluns la nova zona per a gossos.

Zona per a gossos 1Òscar Mirón

tracking