SEGRE

DEPORTES_LUNES

La pitjor arrancada a casa de l’era Luis Enrique

El Barcelona no presentava números tan dolents al Camp Nou des de la 2003-04

Luis Enrique, durant la sessió de recuperació que va dirigir ahir a la plantilla blaugrana.

Luis Enrique, durant la sessió de recuperació que va dirigir ahir a la plantilla blaugrana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de l’empat de dissabte davant del Madrid (1-1), el Barcelona protagonitza el pitjor inici de Lliga al Camp Nou, d’on ja s’han escapat 9 punts, des que Luis Enrique és al capdavant de l’equip. Cal remuntar-se a la temporada 2003-04 per trobar uns registres similars. Llavors, amb Rijkaard en el seu primer any com a entrenador del Barça, l’equip, després de la jornada 14, només havia guanyat dos partits a casa, era vuitè a la classificació i va acabar la Lliga segon, amb 72 punts.

L’equip de Luis Enrique, que ha empatat 4 dels últims cinc partits, acumula tres victòries com a local, ha perdut un partit (Alabès) i n’ha empatat tres (Atlètic, Màlaga i Reial Madrid).

La temporada 2014-15, la primera de Luis Enrique a la banqueta i en la qual els blaugranes van aconseguir el triplet (Lliga, Copa i Champions), l’equip va perdre 8 punts en Lliga com a local. La campanya passada, la del doblet (Lliga i Copa), va perdre també vuit punts al seu estadi.

D’altra banda, la plantilla del Barcelona va tornar ahir als entrenaments pensant ja en l’últim partit de la fase de grups de la Lliga de Campions, demà davant del Borussia Mönchengladbach.Els jugadors que van ser titulars contra el Madrid van fer una sessió de recuperació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, mentre que la resta de la plantilla ja va començar a preparar el partit de demà davant dels alemanys.

tracking