SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

La Sansi pren Lleida

Víctor Puyuelo i Joana Tomé van ser els guanyadors de la prova llarga || Sergi Nunes i Mari Sanfeliu van ser els millors en els cinc quilòmetres

La carrera, que va comptar amb participants dels Special Olympics, va tenir la Llotja com a punt de sortida i arribada i va recórrer altres punts emblemàtics de la ciutat.

La carrera, que va comptar amb participants dels Special Olympics, va tenir la Llotja com a punt de sortida i arribada i va recórrer altres punts emblemàtics de la ciutat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’independent Víctor Puyuelo i l’atleta del Xafatolls Joana Tomé, van ser els guanyadors dels 10 quilòmetres de la quarta edició de La Sansi Lleida, mentre que Sergi Nunes i Mari Sanfeliu es van imposar en els 5 quilòmetres. Entre les dos distàncies i altres curses infantils i especials, La Sansi Lleida, sota l’organització del Club Atletisme Almacelles i del Club La Sansi, va reunir 600 participants. El circuit, de 5 quilòmetres, era el mateix per a les dos distàncies –els de 10 el recorrien dos vegades–, amb la Llotja com a punt de sortida.

En la prova llarga, Víctor Puyuelo va ser el vencedor masculí amb un temps de 33.01, seguit de Roger Camprubí, del CA Berga, segon a mig minut, i Alexandre Tàssies, de la CE Linyola-Logiesport, tercer amb 33.50. L’actual líder de la Lliga Ponent, Francisco Javier Cebrián va ser cinquè amb 35.05 darrere d’Edgar García, que va ser quart. En dones, victòria clara per a Joana Tomé, del Xafatolls, que amb un temps de 42.33 va deixar sense opcions les seues companyes de podi. Marta Altisent, de la CE Linyola, va ser segona amb 43.16 i Maria Garcia, del The Monks Team, va ser tercera amb 43.28.

Pel que fa a la distància curta, Sergi Nunes, del Runners Balaguer, va fer un nou pas cap al títol de la Lliga Ponent, ja que es va imposar amb un temps de 16.37, encara que el seu gran perseguidor, Josep Maria Bergua, del Clos Pons Thai Runners, va ser segon a 20 segons. El podi el va completar el corredor del Xafatolls Josep Ramon Sanahuja amb 17.31.

En dones, victòria també per a l’atleta que lidera la Lliga Ponent, Mari Sanfeliu (Logiesport-La Guineu), amb 19.30, seguida de Montserrat Rovira, del CA Cambrils, amb 19.39, i d’Estefanía Ruiz, de l’Avinent Manresa, amb 20.50.

tracking