SEGRE

Bàsquet

L'Actel Lleida torna a ser líder en solitari de la LEB Or

Els lleidatans superen el Barça B per 71-64 amb Garrett Nevels i Agustí Sans com a grans destacats

L’Actel Lleida torna a ser líder en solitari de la LEB Or

L’Actel Lleida torna a ser líder en solitari de la LEB Or

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Actel Força Lleida s’ha situat de nou líder en solitari de la LEB Or gràcies a la derrota del Breogán a Corunya i a la seua victòria d’ahir sobre el Barça B (71-64), en un partit que va dominar de principi a fi però que no va saber matar fins l’últim minut amb dos tirs lliures d’Agustí Sans, un dels destacats juntament amb Garrett Nevels, de nou una assegurança de vida en atac.

L’equip de Borja Comenge, que va consolidar la victòria en la seua bona defensa i el domini en el seu rebot, suma ja deu victòries i hi és a només quatre de les 14 que el tècnic lleidatà considera necessàries per a asegurarar la permanència. Agustí Sans, amb 12 punts, 4 rebots i 5 assistències, va firmar el seu millor partit amb la samarreta de l’Actel al cap de pocs dies de prorrogar el seu contracte temporal una setmana més, mentre que Nevels va tornar a ser el màxim anotador de l’equip i del partit amb 21 punts.

D’altra banda, es va batre el rècord d’assistència en el Barris Nord en el que va de temporada amb 4.400 espectadors, que van vibrar amb una altra victòria dels seus.

tracking