SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Cristiano Ronaldo podria enfrontar-se a una pena de fins a 6 anys de presó

Un jutge prohibeix informar-ne i el donen guanyador de la Pilota d’Or

Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general del Sindicat de Tècnics d’Hisenda (Gestha), José María Mollinedo, va explicar ahir a RAC1 que Cristino Ronaldo podria enfrontar-se a una pena de sis anys de presó per suposat delicte fiscal. Mollinedo va dir que “té tota la pinta que ha pogut defraudar més de 160 milions d’euros, presumptament”, de forma que “estaríem davant d’un delicte fiscal agreujat. Això suposa que la pena de presó mínima sigui de dos anys per cada any defraudat. Si la inspecció està oberta per tres, com a mínim són sis anys de presó”.

Coincidint amb l’esclat del cas Ronaldo, ha estat rellevada del càrrec d’advocada general de l’Estat Marta Silva Lapuerta, coneguda madridista, habitual de la llotja del Bernabéu i que va tenir un paper destacat en el cas Messi, al mantenir la institució que dirigia l’acusació penal contra el futbolista després d’haver-la retirat la Fiscalia.

El Ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, va dir que Hisenda està comprovant les dades publicades a la premsa. Un jutge de Madrid, Arturo Zamarriego, ha prohibit publicar informacions relatives a Football Leaks en els dotze mitjans de comunicació europeus que van destapar el cas. D’altra banda, alguns mitjans van donar ahir com a virtual guanyador Cristiano de la Pilota d’Or, premi que es donarà a conèixer dilluns vinent, dia 12.

tracking