SEGRE

DEPORTES

Hisenda obvia Cristiano

La Fiscalia denuncia Xabi Alonso, Di María i Carvalho per delictes fiscals, però no l’estrella madridista || El tracte al lusità qüestiona l’actitud del fisc

Cristiano Ronaldo està rebent un tracte diferent al de Messi per part d’Hisenda.

Cristiano Ronaldo està rebent un tracte diferent al de Messi per part d’Hisenda.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia Provincial de Madrid ha denunciat els exjugadors del Reial Madrid Xabi Alonso, Ángel di María i Ricardo Carvalho i investiga el lateral madridista Fabio Coentrao i l’exdavanter de l’Atlètic Radamel Falcao per possibles delictes fiscals. Les investigacions parteixen de dades aportades per l’Agència Tributària, segons van precisar a Efe fonts de la Fiscalia, que van recordar que Hisenda encara no ha remès cap dada sobre Cristiano, assenyalat als papers de Football Leaks per haver desviat a un paradís fiscal almenys 150 milions d’euros obtinguts per drets d’imatge. L’actitud del fisc amb l’estrella blanca i Mourinho contrasta amb la rapidesa amb què va denunciar Messi o

Mascherano

. El Madrid va demanar ahir el “màxim respecte” per a la seua estrella. Les mateixes fonts van subratllar que la Fiscalia va informar a favor de la mesura cautelar adoptada pel jutge d’instrucció número 2 de Madrid, Arturo Zamarriego, d’impedir la publicació de dades personals, fiscals i financeres, obtingudes de forma il·lícita i que poden afectar la investigació. Zamarriego va acordar la setmana passada paralitzar la informació a què va poder tenir accés la xarxa de mitjans European Investigative Collaborations (EIC). El ministre d’Educació, Cultura i Esport, Íñigo Méndez de Vigo, es va mostrar “sorprès” per aquesta prohibició del jutge.

El poder de Pierre Emerick Aubameyang va anul·lar la reivindicació dels assenyalats Benzema i James Rodríguez, va guiar el Borussia Dortmund a un empat (2-2) que permet a Zinedine Zidane igualar el rècord de 34 partits invicte, però que deixa el seu equip segon de grup. Amb aquest resultat, Zidane va igualar la marca de 34 partits invicte de l’holandès Leo Beenhakker, que la va aconseguir entre el 2 d’octubre del 1988 i el 9 d’abril del 1989.

Tenia a la mà el doble premi el Madrid, però va anar de menys a més el Dortmund i va generar futbol fins a arribar a empatar a l’última mitja hora i quedar-se el premi de ser primer de grup.

El Reial Madrid es va confiar amb un marcador que creia còmode (2-0) i va acabar cedint un empat que pot oferir-los un encreuament més còmode.

lió

El Sevilla va rubricar a Lió el seu pas als vuitens de final de la Champions, però ho va fer patint després d’aconseguir un trist empat sense gols.

Clàusules de contractes fins i tot per cromos venutsEls milions de documents revelats per Football Leaks, obtinguts per Der Spiegel, continuen donant llum sobre les interioritats econòmiques del futbol. En aquesta línia, el diari El Mundo va revelar ahir alguns dels secrets més ben guardats dels contractes dels futbolistes. Alguns dels ingressos més sorprenents provenen, per exemple, de la firma de cromos. L’empresa Panini va prometre a Neymar 50.000 dòlars per la firma de cromos, uns 77 euros per unitat. Cristiano, per la seua part, va elevar la xifra a 175.000 dòlars per la firma de 1.000 cromos i quatre edicions de col·leccionistes.

Cristiano Ronaldo està rebent un tracte diferent al de Messi per part d’Hisenda.

Cristiano Ronaldo està rebent un tracte diferent al de Messi per part d’Hisenda.

tracking