SEGRE

MOTOCICLISME PATROCINIS

Marc Màrquez seguirà amb Repsol a Honda fins al 2018

Les dos firmes renoven el contracte de patrocini per a MotoGP un any més

Marc Màrquez, Tetsuhiro Kuwata, Begoña Elices i Dani Pedrosa.

Marc Màrquez, Tetsuhiro Kuwata, Begoña Elices i Dani Pedrosa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Repsol i Honda Racing Corporation (HRC) han tancat l’acord per ampliar el seu contracte de patrocini per un any més, fins al 31 de desembre del 2018. D’aquesta manera, Repsol es manté unida a Honda durant el mateix període que els seus dos pilots estrella, el lleidatà Marc Màrquez, actual tricampió del món de MotoGP, i Dani Pedrosa, ja que tots dos també han renovat aquest any fins al desembre del 2018. La vinculació entre les dos firmes es va iniciar el 1995.

La directora general de Comunicació i de Presidència de Repsol, Begoña Elices, i l’HRC Director, General Manager Race Operations Management Division, Tetsuhiro Kuwata, han firmat l’extensió de l’acord, pel qual Repsol continuarà sent el patrocinador principal de l’equip oficial d’Honda a MotoGP. A banda de dotze títols de campió, des del 1995 sumen 151 victòries i 392 podis entre 500 cc i MotoGP i s’ha proclamat campió per equips en set ocasions des del 2002.

“Estem molt orgullosos de formar part d’aquest equip i renovar una aliança que ha donat tants fruits, en l’àmbit esportiu i en el tecnològic”, va explicar Elices, que va destacar que “el Marc i el Dani representen els valors de Repsol, com el treball en equip i l’esperit de superació”.

tracking