HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

Massa rival

L’Associació cau en la visita a la pista del Sant Vicenç en un partit en el qual mai va tenir opcions || Les lleidatanes ja perdien de set gols al descans

Inma Soto, en una acció del partit de diumenge passat.

L’Associació Lleidatana d’Handbol va perdre ahir per 33-18 en la visita al Sant Vicenç, en un partit en el qual només van aguantar deu minuts i en què van ser superades clarament per l’equip barceloní.

El 0-1 aconseguit per Yuliya va ser un miratge, ja que les jugadores locals van respondre amb un parcial de 4-1 al qual van intentar respondre primer situant-se 4-3 i, posteriorment, 5-4. Van ser deu minuts d’equilibri, però a partir d’allà el Sant Vicenç va anar incrementant una renda que, en el descans, era ja de 7 gols (16-9).

L’Associació ja no va tenir opció a la segona part de retallar una distància que cada vegada es feia més àmplia. Al final, un càstig excessiu per a l’equip lleidatà, que es torna a allunyar del play-off.

El pròxim partit serà aquest diumenge, a les 12.30 h, a l’Onze de Setembre, davant del Castelldefels.