SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

El DKV Borges es juga el liderat avui davant de l’Arteal

Damien Provost, jugador francès del DKV Borges.

Damien Provost, jugador francès del DKV Borges.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El DKV Borges, primer a la classificació de la Superdivisió masculina de tenis taula, es juga el liderat en un doble compromís que afronta a casa entre avui i dilluns.

L’equip de les Garrigues, que ha guanyat sis dels set partits que ha jugat, rep avui el Centre de Tecnificació l’Arteal Santiago, tercer classificat (19.00), que el superarà a la taula en cas de victòria dels gallecs.

La d’aquest cap de setmana és l’última jornada del 2016, però els lleidatans encara tenen pendent un partit de la jornada 5, davant de l’UCAM Cartagena, actual campió de Lliga, que jugaran dilluns, també a casa i a les 19.00, de forma que ja es posarà al dia al calendari.

En els dos partits comptarà amb el francès Damien Provost.

També ha de posar-se al corrent l’equip de Cartagena, que es manté invicte a la classificació, encara que és provisionalment quart, ja que només ha jugat cinc partits, que compta per victòries. L’UCAM afronta una triple jornada, ja que avui juga a la seua pista davant del Burgos, mentre que diumenge jugarà a la pista de l’Escala i dilluns, a les Borges. Li faltarà un partit, que jugarà al gener: el 14 ho farà a la pista del CajaSur Priego i el 15, a la de l’Híspalis.

tracking