SEGRE

POLIESPORTIU INSTAL·LACIONS

Nou circuit de 'pump track' a Alpicat

Primer ‘pump track’ públic de Catalunya i tindrà un cost de gairebé 35.000 euros || Traçat asfaltat apte per a bicicletes, ‘skate’ i patins

Imatge virtual generada per ordinador de com serà el futur circuit de ‘pump track’ d’Alpicat.

Imatge virtual generada per ordinador de com serà el futur circuit de ‘pump track’ d’Alpicat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Alpicat ha adjudicat a l’empresa Arnó Infraestructuras les obres de construcció d’un pump track per un cost de 34.568 euros, dels quals 18.000 són aportats per la Diputació. Aquest nou equipament serà el primer d’aquestes característiques de caràcter públic que es fa a tot Catalunya, ja que existeix el de Vila-sana i la resta són de terra.

Les obres s’iniciaran a començaments d’any, probablement al febrer, i es preveu que estiguin concloses i a punt per a la inauguració dos mesos després.

El circuit es construirà en un terreny d’uns 900 metres quadrats ubicat en una zona d’equipaments entre els carrers Lluís Companys i Mirador.

Aquest pump track d’Alpicat serà un circuit asfaltat de petites dimensions apte per a bicicletes, patins i skates, que es podrà recórrer sense la necessitat de prendre impuls, tan sols per la inèrcia adquirida mitjançant els salts i peralts que presentarà el recorregut.

S’ha de destacar, en aquest sentit, que no es tracta d’un espai per a la competició, ja que el circuit només tindrà 1,5 metres d’amplada, de manera que únicament podrà circular-hi una bicicleta.

Els circuits de pump track tenen el seu origen en els circuits ciclistes de BMX, però adaptats a un recorregut més suau, divertit i apte per a un ventall molt més ampli d’usuaris.

tracking