SEGRE

FUTBOL

Wanda Metropolitano, nom del nou estadi de l'Atlético

El club també modifica el seu escut

Wanda Metropolitano, nom del nou estadi de l’Atlético

Wanda Metropolitano, nom del nou estadi de l’Atlético

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Wanda Metropolitano serà el nom del nou estadi de l’Atlético de Madrid durant les pròximes cinc temporades, després de l’acord de patrocini en aquest sentit entre el club blanc-i-vermell i la companyia, anunciat aquest divendres en un acte celebrat a la sala Vip de l’estadi Vicente Calderón.

Amb tots els estaments del club, inclosa la primera plantilla i el cos tècnic, encapçalat pel tècnic argentí Diego Simeone, i llegendes de l’equip blanc-i-vermell presents a l’esdeveniment, a les 13.25 hores Enrique Cerezo, president de l’Atlético, va revelar el nom del nou estadi, que estarà llest per a l’inici de la pròxima temporada, 2017-18.

L’Atlético modifica el seu escut

L’Atlético de Madrid també va anunciar aquest divendres una modificació en el seu escut per a la pròxima temporada, 2017-18, més arrodonit en els seus perfils, amb només tres colors, el roig, el blanc i el blau, que guanya en presència a la zona de dalt, al costat de l’ós i l’arboç, mentre es mantenen a baix ratlles blanc-i-vermelles.

"Manté la forma que crec que és important, manté el roig i el blanc, que és la nostra vida. Després té l’ós i l’arboç i evoluciona una miqueta en la manera de veure les coses, però continua mantenint tot el necessari", va expressar Gabi Fernández, capità de l’Atlético, després de la presentació de la nova modificació.

El nou disseny, que serà efectiu a partir de la pròxima temporada, 2017-18, resta colors a l’escut, que perd el groc de les vores, el negre de l’ós i el verd de l’arboç, el símbol de Madrid que figura a l’emblema del club blanc-i-vermell, i que es queda amb únicament tres tons: blau, roig i blanc.

tracking