SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

Un ICG Software en ratxa visita avui la pista del Lloret

Albert Folguera.

Albert Folguera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Software Lleida, que ha encadenat tres jornades sense perdre, visita avui la pista del Lloret (20.30 hores) amb l’objectiu de mantenir la bona línia i començar a allunyar-se de la zona baixa de la classificació.

L’equip lleidatà, que va empatar en les dos sortides anteriors (Alcobendas i Manlleu, totes dos per 1-1) i va guanyar el Noia 4-3 en el seu últim partit a casa, té el dubte de l’argentí Darío Giménez, amb molèsties a causa d’un cop al maluc.

El tècnic del Llista, Albert Folguera, confia en la millora que ha mostrat l’equip, encara que sap que visiten una pista complicada. “Estem fent les coses bé, entrenant-nos i jugant amb intensitat, i els jugadors són cada vegada millors”, explicava. Del Lloret admet que “fan un tipus de joc que no ens va gens bé, alenteixen molt el partit i saben treure’n profit. Hem de buscar un ritme alt i, sense descuidar-nos en defensa, sortir amb rapidesa a la contra”, va afegir.

Per la seua banda, el Lleida.net Alpicat rep avui a la seua pista el Calafell (20.00 hores). Els lleidatans, novens en la classificació, afronten un encontre complicat davant d’un exequip de l’OK Lliga, que va vuitè a la taula amb un punt més que els de Xavi Roy.

tracking