L’ICG Software no va poder mantenir a Lloret la bona ratxa i va perdre 2-1 després de tres jornades en què havia sumat 5 punts dels 9 possibles. L’equip d’Albert Folguera es va avançar en el marcador, però el conjunt gironí va remuntar a la segona part per condemnar el Llista a la sisena derrota de la temporada, que el manté en les posicions de descens.

El Llista va merèixer almenys un punt en la visita a Lloret, una pista difícil davant d’un rival incòmode que alenteix les jugades fins a la desesperació. L’ICG va intentar avivar el ritme, va buscar sortir a la contra amb rapidesa, però la primera part va resultar molt igualada i amb poques ocasions clares. En una de les quals va encertar amb una bona rematada Carlos Trilla per situar el 0-1 en el marcador, resultat amb què es va arribar al descans.

El Lloret es va trobar amb l’empat tot just començar la segona part, gràcies a una rematada de Marc Grau, que va aprofitar un tir llunyà per desviar la bola i superar Lluís Tomàs. Amb 1-1 el matx va continuar igualat i amb poques ocasions i l’empat semblava que seria inamovible. Però Àlex Grau va encertar amb una altra rematada al minut 40 per situar el 2-1.

El Llista ho va intentar tot, va tancar el Lloret, va crear ocasions suficients com per haver donat fins i tot la volta al marcador, però va topar de nou amb la ineficàcia davant del gol que l’està condemnant aquesta temporada. A més, els àrbitres no van concedir una clara falta directa quan quedaven deu segons que, almenys, hauria donat una oportunitat per rescatar un punt.

L’equip té dos partits abans de l’aturada nadalenca. Dissabte, a les 20.00, rebrà a l’Onze de Setembre l’Alcoi, en el partit que estava previst per al passat dia 6 i que va ser ajornat, mentre que tancarà el 2016, també a casa, rebent el dia 21 el Vilafranca a les 21.00.