Un gol de Sergio Ramos a la sortida d’un córner va tornar a donar els 3 punts al Madrid al temps afegit.

?

Un altre cop de cap de Sergio Ramos al temps afegit va donar la victòria al Madrid davant del Deportivo, que va arribar a dominar el partit gràcies als gols de Joselu. Tanmateix, el Madrid va tornar a recórrer a l’èpica per remuntar al tram final (3-2). És el partit número 35 dels de Zidane sense perdre, superant la marca de Leo Beenhakker

Era un partit fàcil sobre el paper per als locals, però les set rotacions que va introduir Zidane en l’onze titular gairebé costen cares al seu equip, que va jugar sense Bale, Cristiano, Benzema ni Modric. L’absència de lideratge es va notar a la primera meitat. Només Isco va sobresortir, mentre que el Dépor jugava amb tranquil·litat, ordenat i amb alguna ocasió clara, com el xut al pal de Colak.

Res no canviava a la represa fins que va aparèixer Morata. Del no-res va fer el gol i va obrir el partit al minut 50. Van reaccionar ràpidament els gallecs amb dos gols de Joselu, tot just sortit al camp, que servien per capgirar el marcador (1-2) en tan sols dos minuts, del 63 al 65. Però 25 minuts contra el Madrid es poden fer molt llargs i aquest va ser el cas. Va entrar Mariano i en una de les seues primeres accions va empatar el partit (2-2, 84’), però faltava el colofó, com no podia ser de cap altra manera, obra de Ramos. De nou ell, a la sortida d’un córner, va marcar al temps afegit per donar els tres punts al seu equip.