Victòria amb èpica de l’Alpicat ambel Calafell

Perdia 3-5 a falta de cinc minuts

L’Alpicat va superar ahir un exequip de l’OK Lliga, el Calafell.

El Lleida.Net Alpicat va aconseguir una nova victòria (6-5) a casa, ahir amb una forta dosi d’èpica, ja que va aconseguir remuntar un partit que perdia per dos gols a cinc minuts del final i per 0-3 a la mitja hora. Es tracta de tres punts molt importants, ja que donada la igualtat de la categoria els del Segrià pugen fins a la cinquena plaça de la classificació, amb 15 punts.

La primera meitat del partit va ser per al Calafell, que es va avançar als dos minuts amb gol de Ferrer i va tornar a perforar la porteria de l’Alpicat en el minut 10 mitjançant Romeu (0-2), resultat amb què s’arribava al descans. La segona part va començar igual que la primera i el Calafell va tornar a marcar

(0-3). Ballestero va reduir diferències al 35 (1-3) i va ser entre el minut 41 i 42 quan va arribar la bogeria.

En només dos minuts, lleidatans i tarragonins van marcar dos gols cadascun, deixant el partit en el mateix punt en el qual es trobaven però amb 3-5 al marcador. Tot semblava molt costa amunt per als locals, que arribaven dos a baix a falta de cinc minuts, però a partir d’allà es van encoratjar i van començar a ploure els gols. Miquel Serret en va marcar dos consecutivament al 45 i al 47 per empatar (5-5) i a falta de només 54 segons Dalmasses va marcar el gol de la victòria (6-5).