El Barbens goleja i puja esglaons a la classificació

El Barbens i el Ribera d’Ondara van participar en la major golejada de la jornada, que serveix al Barbens per retallar punts al Torregrossa i passant la Seu com a segon classificat, aprofitant que van empatar entre si. En un partit marcat pel fred i la boira, el Barbens va dominar de principi a fi. Cámara va marcar quatre gols en una primera part en la qual els locals podrien haver-se’n anat amb un resultat més ampli al descans (4-0, 40’). Tello marcava el cinquè per al Barbens en una de les primeres jugades de la segona part (5-0, 47’). Semblava que el Ribera no reaccionava, però en un error defensiu S. Pont va marcar l’únic gol del Ribera, que maquillava el marcador (5-1, 55’). Minuts més tard, Ramírez va marcar el sisè (6-1, 76’) i Tello, completant el seu doblet, va anotar el setè i definitiu gol que donava els tres punts amb una claredat aclaparadora al Barbens.

El Ribera d’Ondara amb aquesta derrota segueix cuer amb un punt mentre que el Barbens assetja el liderat.