SEGRE

DEPORTES_LUNES

El Barça espera avui rival

Entre Bayern de Munic, Leverkusen, Porto, Benfica i PSG en els vuitens de la Champions || Avui també es coneix la Pilota d’Or i Cristiano és el favorit

Xavi va donar entrades de l’amistós a treballadors del Mundial.

Xavi va donar entrades de l’amistós a treballadors del Mundial.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

agències?

barcelona

?

El FC Barcelona coneixerà avui el seu rival en els vuitens de final de la Champions League, el sorteig dels quals tindrà lloc a Nyon (Suïssa), amb la presència dels quatre equips de la Lliga espanyola (Barça, Atlètic de Madrid, Reial Madrid i Sevilla). És l’única amb ple a vuitens.

Els possibles rivals dels blaugranes, que demà dimarts juguen un amistós a Qatar davant de l’Al-Ahli, són Bayern de Munic, Bayer Leverkusen, Porto, Benfica i PSG. Per la seua part, a l’Atlètic li pot correspondre

Manchester

City, Bayer Leverkusen, Porto, Benfica o PSG. Al Reial Madrid pot tocar-li Arsenal, Nàpols, Mònaco, Leicester o Juventus. I al Sevilla, Arsenal, Nàpols, Mònaco, Leicester o Borussia Dortmund.

D’altra banda, els madridistes Cristiano Ronaldo i Gareth Bale, els barcelonistes Leo Messi, Neymar i Luis Suárez i l’atlètic Antoine Griezmann, entre d’altres, pugnaran avui també per la Pilota d’Or, que entrega la revista France Football i en la qual el portuguès, guanyador de la Lliga de Campions i l’Eurocopa aquest 2016, apunta com el principal candidat a emportar-se el premi. Segon seria Messi i tercer, Griezmann.

La revista France Football, que torna a atorgar el guardó en solitari i sense comptar amb la FIFA, revelarà avui al mereixedor del trofeu entre els trenta candidats. El premi ja no és triat pels capitans de les seleccions nacionals, els seleccionadors i els periodistes, sinó, com antany, únicament per aquests últims. Pel que fa a Cristiano Ronaldo, és possible que l’expedient fiscal acabi a la Fiscalia com un cas que la inspecció d’Hisenda consideri d’índole penal. Però, pel camí, l’estrella portuguesa de Florentino Pérez s’haurà estalviat molts diners i salvarà 12 milions al prescriure els anys 2009 i 2010. La inspecció va arrancar el desembre del 2015, deixant al descobert els dos primers del portuguès a Espanya.

En un altre ordre de coses, la Guàrdia Civil ha sancionat el jugador del Reial Madrid Karim Benzema, que ha protagonitzat en els últims anys diversos incidents de trànsit per excés de velocitat, per haver envaït una línia contínua quan conduïa el seu vehicle a l’A-1. La multa de trànsit que se li ha imposat és de 90 euros.

tracking