El Lleida B empata gràcies al gol de Noel

Un jugador del Lleida B controla la pilota sota l’atenta mirada d’un futbolista rival.

El Lleida Esportiu B només va poder sumar un punt ahir a casa davant del Vista Alegre (1-1), en un partit en el qual hi va haver moltes alternatives i on el filial blau va ser capaç de reaccionar al gol encaixat abans del descans. Els jugadors de Gerard Albadalejo van anar de menys a més i a la segona meitat van buscar el gol amb determinació, en un encontre en què es van defensar molt bé davant d’un rival de molt ofici.

A la primera part hi va haver molta igualtat i els dos conjunts es van repartir el control del partit. Els del Segrià volien ser verticals i van buscar les esquenes dels defenses, encara que sense gaire èxit. La millor ocasió dels lleidatans la va protagonitzar Joel Huertas en el llançament d’una falta, però se’n va anar a dalt per poc. Els de Castelldefels van gaudir d’alguna ocasió més durant els primers 45 minuts. Van avisar Naoufal, amb un tir que va rebutjar el porter, i Sami, amb una rematada desviada. Finalment, Martí, al límit del descans, va agafar un rebot dins de l’àrea per avançar els visitants (0-1).

A la segona meitat, amb canvis en l’atac, els blaus van millorar i van tenir ocasions des de l’inici. En el minut 56, Peco va estavellar una pilota al pal i Noel, molt atent, va aconseguir el rebot per igualar el marcador (1-1). Fins al final del partit, tant Lleida B com Vista Alegre van tenir ocasions en un encontre que va esdevenir d’anada i tornada. La més clara la van tenir els barcelonins amb un mà a mà de Martí amb Albert. Tanmateix, el porter lleidatà va resoldre la situació a la perfecció. Al final, 1-1 en un matx que va ser presenciat pel tècnic del primer equip, Gustavo Siviero.

Amb aquest resultat, els dos conjunts seguiran empatats a 20 punts, amb els de Castelldefels desens i els lleidatans onzens per la diferència entre gols a favor i en contra, favorable als barcelonins.

A la pròxima jornada, el conjunt de Gerard Albadalejo visitarà diumenge a les 12 del migdia el Sant Ildefons, un equip que és sisè amb 22 punts, només dos més que els que té actualment el Lleida B.