L’Alcoletge pot frenar el líder Magraners

L’Alcoletge, en una foto d’arxiu, va fer un bon partit davant del líder de la categoria.

L’Alcoletge va aconseguir un vàlid empat a casa contra el líder Magraners (1-1), que va ser dominat pels locals. Al llarg de la primera part, els locals van imposar el seu estil sobre el terreny de joc. En els últims minuts de la primera meitat, aquest domini es va traduir en el gol de Camacho en el 40. Tot semblava indicar que la segona part seguiria la mateixa tònica. No obstant, les dos expulsions en la formació visitant de Marín i Ruiz, i la del local Borràs, van exercir un inesperat efecte revulsiu sobre el Magraners. Finalment, en el 86, i a través del servei d’una falta lateral, Marchante posava el definitiu 1-1 en el marcador.