SEGRE

PRIMERA CATALANA GRUP IIEL MILLOREL PITJOR

L’EFAC ja és segon

Empata sense gols davant del Sant Ildefons en un partit en el qual els dos equips van tenir ocasions per guanyar || El punt serveix als d’Almacelles per situar-se a la zona de ‘play-off’ d’ascens

L’empat a zero serveix als locals per posar-se segons a la classificació del grup II.

L’empat a zero serveix als locals per posar-se segons a la classificació del grup II.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’EFAC va empatar ahir sense gols davant del Sant Ildefons en un partit que, malgrat el resultat, va ser entretingut i va tenir ocasions per part dels dos blocs. Un punt, tanmateix, que serveix per situar els lleidatans a la segona posició, cosa que li donaria dret a jugar la promoció d’ascens a Tercera.

El Sant Ildefons va demostrar per què és un dels equips que són a la part alta de la taula i va fer un partit molt seriós a Almacelles.

Els jugadors de l’EFAC van apostar sempre pel joc de possessió, malgrat la pressió dels seus rivals

En els primers minuts va pressionar molt per incomodar els locals, però aquests, fidels al seu estil, no van deixar de tocar i buscar l’àrea rival. Els barcelonins estaven ordenats en defensa, però no van evitar que l’EFAC gaudís d’oportunitats La primer, en el minut 7. Centrada d’Edu Cons, molt actiu ahir, i rematada de Badia, que parava el porter visitant. N’hi va haver més fins al descans, gairebé sempre amb el mateix patró, amb un jugador local arribant fins a la línia de fons i buscant rematador a l’àrea. La més clara va ser la de Juclà en el minut 22, quan completament sol va rematar de cap a les mans del porter. Tanmateix, el Sant Ildefons també era capaç de fer mal amb ràpides contres. En el minut 33, els de Cornellà van tenir una ocasió molt clara, però Jordi Chiné va resoldre a la perfecció l’un contra un amb el davanter rival.

A la segona part hi va haver molta igualtat i el partit es va convertir en un estira-i-arronsa continu, en el qual els dos haurien pogut marcar, però els porters van tenir una gran actuació. El Sant Ildefons va continuar tenint en el contraatac la seua millor carta, però Chiné va tornar a estar millor que el davanter visitant en l’un contra un. Per part de l’EFAC, Badia va tenir un parell de bones opcions, però no va tenir el seu millor dia en la definició. No obstant, l’ocasió més clara va ser per a Òscar Canadell en el minut 85, que va fer lluir el porter. Al final, cap va poder materialitzar les seues ocasions i el marcador no es va moure.

El tècnic de l’Almacelles va valorar positivament l’empat: “Les ocasions no sempre entren, però és molt important mantenir la porteria a zero. A més a més, el punt ens serveix per ser segons.”

“El punt ens serveix per ser segons”L’entrenador de l’EFAC Almacelles, David Giménez, es va mostrar satisfet per la imatge donada en l’encontre d’ahir pel seu equip: “Ha sigut un partit en el qual hi ha hagut moltíssima intensitat, una actitud molt bona. Ens hem trobat un equip que té uns davanters molt verticals i sabíem que no seria feina fàcil. A la primera part ens ha costat elaborar el nostre joc, però a la segona hem tingut moltes arribades.”

tracking