SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

Un punt que té gust de glòria

L’Alpicat empata tres vegades els gols de l’Igualada amb dos dianes de Vendrell i una de Gomà en el temps afegit || El partit va haver d’interrompre’s en el tram final per culpa d’una tangana

L’expedició de l’Alpicat va celebrar amb joia el gol que li donava l’empat en el temps afegit.

L’expedició de l’Alpicat va celebrar amb joia el gol que li donava l’empat en el temps afegit.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Alpicat va aconseguir ahir un empat (3-3) in extremis en la visita a Les Comes, en un partit en el qual Gomà va fer el gol de la igualada en el temps afegit, després que el partit fos suspès momentàniament a causa d’una tangana. L’Igualada es va avançar tres vegades amb un hat-trick de Martí Just, però un impressionant Vendrell i aquest final boig van acabar desembocant en un punt d’or per als del Segrià.

El partit va començar amb els de l’Anoia molt ofensius, encara que els dos aconseguien arribar amb perill a la porteria rival. Anselm, per l’Igualada, i Toje, per l’Alpicat, van ser els primers a buscar el xut a porta, però sense sort. La primera clara va ser per al local Eric després d’una d’internada per l’esquerra. Va ser l’avançament de l’1-0, que va arribar després d’una centrada rasa que no va blocar bé Crisos i va deixar la pilota morta. Martí Just va ser l’encarregat d’agafar el rebot i obrir el marcador (1-0). L’Alpicat va reaccionar aviat gràcies a Vendrell, que va rematar a la xarxa una centrada de Brezmes (1-1, 19’). El matx estava molt obert i els blaus ho van aprofitar per marcar. Martí Just, en una pilota en llarg, va fer el 2-1. Com havia passat abans, li va durar poc l’alegria a l’Igualada, ja que una altra vegada Vendrell, amb una gran vaselina, va empatar per a l’Alpicat (2-2, 40’). Després del descans, el guió va ser similar. Una centrada del debutant Garriga la va fallar incomprensiblement Vendrell, que la va enviar fora. I a partir de llavors, Crisos es va convertir en el salvador. El meta de l’Alpicat va treure dos rematades a boca de canó d’Anselm que ja es cantaven com a gol i unes altres dos a Felipe també molt clares. Tanmateix, no va poder evitar el 3-2 al 72, obra de nou de Martí Just al rematar una falta dins de l’àrea. Els rojos van seguir i Vendrell va tenir el 3-3 a les botes, però el xut va tocar al travesser i va rebotar sobre la línia. Al 88, la jugada de la polèmica. Éric va clavar un cop de colze a Iván Romero quan intentava regatejar. Les dos banquetes es van embolicar en una lletja discussió, amb el tècnic Dani Gimeno, ja expulsat, enfrontant-se a membres de l’staff lleidatà. L’àrbitre va decidir suspendre el partit pels incidents, encara que es va reprendre al cap de poc temps. L’Alpicat va aprofitar la tensió i els nervis locals per empatar en l’afegit amb un gol de cap agònic de Gomà (3-3).

L’expedició de l’Alpicat va celebrar amb joia el gol que li donava l’empat en el temps afegit.

L’expedició de l’Alpicat va celebrar amb joia el gol que li donava l’empat en el temps afegit.

tracking