SEGRE

ESQUÍ COMPETICIÓ

Tres lleidatans, amb Espanya a la Copa d’Europa de fons

Paula Martínez, Cesc Colell i Gral Sellés van guanyar la plaça en un test a Itàlia

Paula Martínez és una de les integrants de la selecció espanyola promesa que competirà a Goms.

Paula Martínez és una de les integrants de la selecció espanyola promesa que competirà a Goms.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres lleidatans formaran part de la selecció espanyola promesa que participarà en la primera prova de la Copa d’Europa d’esquí de fons, programada del 16 al 18 de desembre pròxims a la localitat suïssa de Goms. Paula Martínez, del CENA de Tuixent; Gral Sellés, del Club Esquí Bellver de Cerdanya; i Cesc Colell, del CEFUC de la Seu d’Urgell, tots de la categoria U-18, es van guanyar la plaça en el test que la Federació Espanyola va fer la setmana passada a l’estació francesa de Premanon.

Només Gerard Palomo, també del CEFUC, es va quedar fora de la llista definitiva, en la qual també figura l’aranesa Lydia Iglesias, de l’ANEC, l’única lleidatana fixa en la selecció absoluta d’esquí de fons i que també prendrà part en la prova continental.

Els quatre seleccionats formen part del centre de tecnificació que gestiona la Federació Catalana a la Seu d’Urgell amb un total de catorze esquiadors, i en el qual també figuren els lleidatans Maria Sellés i Martín Morales (CE Bellver), Maria Iglesias (ANEC), Jaume Pueyo (CEFUC), Pol Riu (CENA) i Marta Moreno (CAEI).

De cara a la Copa d’Europa, els quatre convocats competiran en tres proves a Goms. El divendres 16 disputaran la prova esprint d’1,2 quilòmetres, dissabte les dones prendran part en els 5 quilòmetres estil clàssic i els nois en els 10, i finalment diumenge està previst que les noies competeixin en els 10 km estil patinador i els homes en els 15. L’objectiu és entrar entre els 30 primers.

Ajornen el Naut Aran SkatingLa prova d’esquí de fons Naut Aran Skating, que estava prevista per a aquest diumenge vinent, ha hagut de ser ajornada per falta de neu. El CAEI, organitzador de l’esdeveniment, estudia el 3 o el 4 de gener com a possible data per a la celebració, encara que dependrà de la meteorologia. La carrera, la primera d’aquesta modalitat de la temporada, consta de diverses categories i distàncies, i l’absoluta és la de 10 quilòmetres patinador.

tracking