HOQUEI SOBRE PATINS COMPETICIÓ

Quatre lleidatans, plata en el Mundialito de l’Argentina

Dos jugadors del Bell-lloc i dos més del Juneda enrolats en el COA Catalunya

Els jugadors del COA, amb el trofeu aconseguit a San Juan.

El COA Catalunya, un equip d’hoquei sobre patins format per una selecció no oficial de nens de clubs de Lleida i Tarragona, s’ha proclamat subcampió del Mundialito de la categoria de 10 anys celebrat a San Juan, a l’Argentina. La representació lleidatana va anar a càrrec de quatre jugadors: Eloi Gaset i Biel Llanes, del CP Bell-lloc, i Roger Camí i Àlvar Mongrell, del CH Juneda, a més d’altres jugadors pertanyents al Reus Deportiu, Vila-seca, Vendrell i Calafell, tots ells dirigits per Claudio Omar Alessi.

En la primera fase del torneig, el COA Catalunya es va creuar amb el Casa d’Itàlia, el Sarmiento B i el Social San Juan, i van guanyar els tres partits per 4-2, 15-1 i 11-4, respectivament. En la segona fase, va derrotar en els vuitens de final l’UV Trinidad per 5-3, a quarts es va imposar al Llanos de Xile per 5-2, i també va superar la semifinal gràcies a un gol d’or en la pròrroga per acabar guanyant per 3-2.

A la final, el rival va ser el Sindicato de Empleados del Comercio del club Estudiantil. El partit va començar amb un clar domini del COA Catalunya, però sense gols fins a la segona part, quan els catalans es van avançar amb un clar 0-2. Però l’equip local va reaccionar i va igualar el duel amb dos gols que van forçar la pròrroga, en la qual un gol d’or a l’inici del temps extra va acabar decantant el títol a favor de l’equip de San Juan.