SEGRE

ESDEVENIMENTS CONFERÈNCIES

Cita a Lleida d’experts en rendiment esportiu

En diversos àmbits, impulsat per l’àrbitre internacional Xavier Estrada || Un partit inclusiu al Camp d’Esports obrirà les jornades

Estrada Fernández.

Estrada Fernández.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ponents de renom de l’esport espanyol intervindran entre els dies 27 i 29 d’aquest mes en unes jornades de masterclass sota el títol Del rendiment a l’excel·lència, que tindran com a seu les instal·lacions del Sícoris Club, a excepció de les conferències inaugural i de clausura, que estaran obertes al públic i es duran a terme a la sala d’actes de la Diputació. Aquestes masterclass, que estan organitzades per l’àrbitre internacional de futbol Xavier Estrada Fernández i el doctor en CAFE (Inefc Lleida) i directiu del club Handbol Pardinyes, Txema del Rosal, constaran de sis conferències teoricopràctiques a càrrec d’experts en diversos àmbits, que segons el col·legiat lleidatà de Primera divisió, han coincidit en diferents moments de la seua carrera esportiva.

Així, el dimecres 28 els conferenciants seran el coach esportiu i executiu Toni Pérez; el metge especialista en esport Xavier Peirau; el mateix Xavier Estrada; i Juan Carlos Oliva, ajudant de Quique Sánchez Flores a l’Espanyol.

Del 27 al 29 d’aquest mes hi haurà sis conferències teoricopràctiques, a més d’altres ponències

El dijous 29 el torn serà per a Josep Manel Estrada, pediatre i expert en medicina genòmica, i el doctor Francesc Corbi, expert en biomecànica i membre de l’staff tècnic de la selecció espanyola d’hípica. La conferència inaugural, que tindrà lloc el dimarts 27, serà impartida pel psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer, conegut per les seues aparicions en programes de TV3, mentre que la de clausura anirà a càrrec del psicòleg esportiu del CAR de Sant Cugat, Pep Marí, autor del llibre Aprender de los campeones.Abans de les conferències, el dimarts 27 es jugarà un partit inclusiu de futbol al Camp d’Esports (11.30) entre personatges coneguts i persones amb necessitats especials. Estrada xiularà el partit i el logo de les masterclass l’ha dissenyat Anna Vives, una nena amb síndrome de Down que ha col·laborat amb el Barça.

tracking