SEGRE

HANDBOL INTERNACIONAL

Dos jugadores de l’Associació, a la Copa de les Nacions

Integren la selecció absoluta de Catalunya que s’enfrontarà a Algèria en semifinals

Júlia Calduch i Marina Graell jugaran amb la selecció absoluta.

Júlia Calduch i Marina Graell jugaran amb la selecció absoluta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos jugadores de l’Associació Lleidatana, Júlia Calduch i Marina Graell, han estat convocades per formar part de la selecció catalana absoluta femenina d’handbol que disputarà la novena edició de la Copa de les Nacions, que tindrà lloc a Granollers els propers dies 21 i 22 de desembre. Calduch, de 19 anys i 1,68 metres, pot actuar en qualsevol de les demarcacions de primera línia, mentre que Graell, de 20 anys i 1,76, ocupa la posició de lateral esquerre.

Les dos jugadores, que han arribat aquesta mateixa temporada a la disciplina de l’Associació, segueixen els passos de Lucía Pasamán, que va ser la representant del club lleidatà l’any passat, ja que Laia Ribalta, que va ser inclosa a la preselecció inicial, va quedar finalment descartada. Anteriorment havien estat convocades també Anna Manaut, Maria Cadens, Anna Noguera, Dolors Esterri, entre d’altres.

Catalunya debutarà en el torneig davant el combinat d’Algèria dimecres que ve, dia 21 (18.15), en la segona semifinal, mentre que la primera la disputaran les seleccions d’Euskadi i Galícia. L’endemà es disputarà la final i el partit pel tercer i quart llocs, que servirà de preliminar del matx que la selecció absoluta masculina jugarà davant de Qatar.

La convocatòria de totes dos confirma el bon moment que travessa l’Associació que, si bé ha perdut els tres últims partits de lliga, es troba a la zona tranquil·la de la taula i pràcticament té assegurada la permanència, quan a les últimes campanyes ha evitat en més d’una vegada el descens als despatxos.

D’altra banda, l’Associació tancarà aquest diumenge vinent l’any rebent a l’Onze de Setembre (12.45 hores) el Morvedre, un rival que compta únicament amb un punt més que les lleidatanes.

L’equip de Miroslav Vujasinovic tindrà la important baixa de Jeniffer Nana, la màxima golejadora de l’equip amb 76 gols, empatada amb Irina Pop. La Lliga no es reprendrà fins al 14 de gener, de manera que el club negocia un amistós per al 7 o 8 del mateix mes.

Júlia Calduch i Marina Graell jugaran amb la selecció absoluta.

Júlia Calduch i Marina Graell jugaran amb la selecció absoluta.

tracking