SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

La selecció catalana aposta pel territori

Girona, seu del partit davant de Tunísia

El pont de Pedra, escenari de la presentació del partit.

El pont de Pedra, escenari de la presentació del partit.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol, va manifestar ahir durant la presentació a Girona del partit de la selecció catalana davant de Tunísia del dia 28 que “volem fer país i fer territori, venir a Girona és una bona experiència. Esperem que suposi un canvi. Aquest és un dels projectes més importants que tenim a nivell esportiu. No és fàcil treure de Barcelona els actes importants, però creiem que el territori és part del canvi”. A més, sobre el rival, va assenyalar que “portar una selecció de nivell mundial és un gran esdeveniment, ja que amb el reglament actual de la FIFA és molt complicat gestionar-ho. Aquest any ens hem trobat que les seleccions africanes estan preparant la Copa i això té l’avantatge que han de jugar partits per agafar rodatge”, va afegir el president.

El seleccionador Sergio González va manifestar que “fer la llista de convocats és sempre molt complicat perquè tenim jugadors molt bons”.

En un altre ordre de coses, a Vilagarcía de Arousa es va presentar el partit de la selecció femenina davant Galícia, un matx que es disputarà el dia 22.

tracking