SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Luis Suárez, fins al 2021

El davanter uruguaià firma avui la renovació amb el Barça amb una clàusula de sortida que puja fins als 200 milions || “La felicitat és completa, estic on vull estar”, assegura el jugador

El davanter uruguaià ha marcat 97 gols en les tres temporades que fa que és blaugrana.

El davanter uruguaià ha marcat 97 gols en les tres temporades que fa que és blaugrana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Suárez va renovar ahir amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2021, segons va comunicar el club en un comunicat, en el qual especifica que la clàusula de l’ariet ascendeix als 200 milions d’euros. El nou contracte es firmarà avui a les 13.30 hores a les oficines del club culer, una rúbrica que servirà per confirmar un acord que fa tot just una setmana estava molt proper. Luis Suárez va arribar fa tres temporades i des d’aleshores s’ha convertit en una peça bàsica del trident ofensiu de l’equip de Luis Enrique, que forma juntament amb Leo Messi i Neymar Jr. En tot aquest temps ha disputat 116 partits, ha marcat 97 gols i ha aixecat 8 títols.

El davanter uruguaià va assegurar sentir-se “més feliç que mai” per l’acord assolit, un contracte que contempla l’ampliació opcional per a un any més. “La meua felicitat és completa perquè estic on vull estar”, va afirmar Suárez durant la presentació de les seues noves botes Adidas, un acte que va aprofitar per confirmar l’acord i es va avançar uns minuts al comunicat oficial del Barça. “Això era el que volíem tant el club com jo. El club sap que sóc feliç aquí, que no hi posaria cap trava i per fi s’ha pogut arribar a un acord i fer-ho oficial”, va apuntar el jugador.

L’argentí, el proper a renovar, ha rebut una oferta de 35 milions nets per temporada

Quan li van demanar si després d’ampliar el seu contracte es veu penjant les botes al Barça, Suárez, es va mostrar prudent. “Estem en un club on l’exigència és màxima i mai no se sap. Tindré 34 o 35 anys quan acabi el meu contracte. L’ambició de continuar aconseguint títols no faltarà, però després físicament ja es veurà”, va comentar. La seua renovació és un fet, igual que ho va ser la de Neymar, i ara només falta millorar i ampliar el contracte de Leo Messi per completar el trident.

“No crec que sigui un missatge, és el compromís que té el club i l’ambició de continuar fent coses importants. Seria ja la felicitat completa si es confirma que Leo renova”, va assenyalar sobre aquest tema. “Messi sap el que ha de decidir, sóc un company més que prova d’ajudar-lo en tot el que sigui però és prou gran i prou conscient per saber què és el millor per a ell. Messi és gran, sap el que a ell li anirà bé i com a company i amic m’encantaria que seguís, però és ell qui ha de prendre la decisió”, va reiterar.

Quant a la renovació de Messi, el diari As informava ahir que el Barça oferirà a l’argentí un contracte de 35 milions d’euros nets per temporada, que “supera els 24 que guanya ara, si bé aquesta temporada ha vist com augmentaven els seus emoluments (fins als 29) a causa que el club va assumir les quantitats que va haver d’abonar a Hisenda per no pagar a temps els seus drets d’imatge entre els anys 2010 i 2013.

D’altra banda, Luis Suárez va mostrar el seu desacord amb el fet que Cristiano Ronaldo hagi guanyat la Pilota d’Or 2016. “Cadascú té el seu criteri. Per a mi s’ho mereix cada any Leo per tot el que significa per al futbol i el que demostra a cada partit”, va assegurar. Pel que fa al derbi de diumenge contra l’Espanyol al Camp Nou, Suárez va comentar que “tot derbi sempre és bonic de jugar i alhora complicat. L’Espanyol ve d’una ratxa molt bona. Hem de donar el millor de nosaltres com a locals i tornar a recuperar el poder”, va concloure.

tracking