SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Nova instància inhibida

El Tribunal Català de l’Esport arxiva la denúncia dels seguidors del Lleida als quals es va vetar l’accés a l’estadi || De moment descarten la via judicial

Toño Vázquez, amb un jugador del filial durant la sessió d’entrenament d’ahir.

Toño Vázquez, amb un jugador del filial durant la sessió d’entrenament d’ahir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Com ja va fer el mes de novembre passat el Comitè d’Apel·lació de la Federació Catalana de Futbol (FCF), el Tribunal Català de l’Esport (TCE) també s’ha declarat incompetent sobre el recurs-denúncia que un grup de 29 seguidors del Lleida els va fer arribar, en protesta pel veto que els va imposar el club per accedir al Camp d’Esports.

En la resolució, el TCE decideix “no admetre a tràmit el recurs”, per la qual cosa procedeix a l’arxivament de l’expedient, instant que, si ho consideren oportú, els aficionats acudeixin a la justícia ordinària.

El TCE argumenta que només són competents en qüestions relacionades amb la disciplina esportiva

En la resolució, el Tribunal recorda que les seues competències són “conèixer i resoldre els recursos interposats contra els acords adoptats en matèria disciplinària esportiva pels òrgans disciplinaris de les Federacions Esportives Catalanes”.

El Tribunal Català de l’Esport afegeix en la seua argumentació que “les qüestions que es configuren dins de l’anomenat àmbit jurisdiccional de la disciplina societària o associativa estan exclosos del que està previst i regulat per la disciplina esportiva”.

Per tant, “la decisió adoptada per l’entitat privada Lleida Esportiu Terraferma Club de Futbol de prohibir l’entrada a la seua instal·lació esportiva durant la disputa de partits de futbol a un nombre determinat de persones identificades, constitueix una acció adoptada en l’ús de la seua competència disciplinària societària” i, en conseqüència, “a criteri d’aquest tribunal, aquesta iniciativa no es pot englobar dins de l’exercici d’una competència disciplinària esportiva”.

Com que els aficionats afectats per aquest veto i el club es troben en un procés de mediació que, d’entrada, ja ha aconseguit que el club aixequi el veto als seguidors als quals es va impedir l’accés, els afectats no tenen previst acudir, de moment, a la justícia ordinària, segons van comentar fonts d’aquestos. Esperaran a veure com acaba el diàleg.

Supleixen les absències per molèsties físiques d’Alvaro Campos i Indiano, i les baixes de Valiente, Guillem Martí i Turu Flores per sanció, i dels lesionats Mia Guasch i Miki Muñoz.

Jugadors del filial s’entrenen amb el primer equip per cobrir baixesDiversos jugadors del filial participen aquesta setmana en les sessions d’entrenament del primer equip del Lleida. L’equip de Gustavo Siviero prepara l’encontre de diumenge davant del cuer, l’Eldenc, que serà l’últim del 2016. Dimarts es van unir a les sessions el porter Albert, el defensa Pau García i el davanter Borda, juntament amb els sub-23 ja habituals, com Max Llovera, Noel Carbonell, Genís Morera, Joel Huertas, Carlos Doncel i Adrián Saballs.

tracking