SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Derbi al més alt nivell

El Balaguer, líder de Primera Catalana, i l’EFAC, segon classificat, mesuren demà les seues forces per l’ascens || Lleida TV oferirà el partit en directe

Derbi al més alt nivell

Derbi al més alt nivell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Municipal de Balaguer serà l’escenari demà (12.30 hores) d’un derbi d’altura entre el conjunt local, líder destacat del grup segon de la Primera Catalana, i l’EFAC Almacelles, segon classificat, dos equips que van llançats a buscar l’ascens a la Tercera divisió i el duel dels quals es podrà veure en directe per Lleida Televisió.

Els de la Noguera arriben a la cita en el seu millor moment de la temporada, després de tres victòries seguides que els han permès assolir la distància més gran fins ara, quatre punts. No obstant, el seu tècnic, Jordi Cortés, advoca per la cautela: “Si guanyem i ens posem a set punts, ho veurem tot una mica més costa avall, però de cap manera estarà decidit, perquè no hem completat ni la primera volta i aquesta Lliga és molt igualada. Qualsevol rival et pot donar la sorpresa”, va apuntar el tècnic roig, que, si bé no firma l’empat, reconeix que “si mantenim els quatre punts, tampoc estaria malament, encara que el nostre objectiu és sortir a guanyar”. Cortés, que tindrà les baixes ja conegudes de Roger Giribet, Víctor Darias i Marc Sánchez, espera que el seu equip sàpiga aguantar la pressió d’un derbi. “Són partits que emocionalment et poden descontrolar, de manera que serà clau saber controlar-ho”, va indicar.

L’EFAC, per la seua part, que acumula tres jornades sense perdre (dos victòries i un empat), afrontarà el duel provincial amb les baixes ja conegudes de Carles Barco, Marc Viladegut, Pol Arnan i Adrià Sánchez, i els dubtes de Jorge Berbegal, Òscar Canadell, Adrià Monfort i Joel Uriach, una situació que no “ens impedirà ser competitius”, avisa el seu tècnic, David Giménez, que no firma unes taules. “No firmo l’empat, sortirem a buscar la victòria perquè crec que tenim equip per fer-ho”, va afirmar.

El tècnic de l’EFAC Almacelles també va destacar la gran trajectòria que està tenint el seu equip en el que va de Lliga. “Si m’haguessin dit al principi de la temporada que a hores d’ara seríem segons a la classificació, no m’ho hauria cregut. Per a nosaltres, aquesta situació és un premi i ens treu molta pressió, per això afrontem el partit de diumenge sense cap por”, va assenyalar.

Sobre els seus objectius, reconeix que encara és aviat per marcar-se l’ascens com a gran repte. “La situació que vivim en aquest moment és immillorable, però és aviat per dir si acabarem lluitant o no per pujar. Cal esperar, perquè la Lliga és molt competitiva.”

tracking