BÀSQUET EUROLLIGA

El Barcelona no aixeca el cap i encaixa una altra derrota davant del CSKA

Un mal primer quart el va condemnar a Moscou

Milos Teodosic intenta superar la defensa barcelonista.

El Barcelona continua sense aixecar el cap lluny del Palau Blaugrana i ahir, a la pista del CSKA de Moscou, va sumar la sisena derrota consecutiva com a visitant (92-76), aquesta vegada a l’Eurolliga. En la màxima competició continental, els blaugranes acumulen un balanç negatiu de 5 triomfs i 7 derrotes, cinc de les quals s’han produït en les últimes sis jornades.

Els homes de Giorgios Bartzokas van aconseguir sobreposar-se a un desastrós primer quart, però van tornar a protagonitzar un últim període per oblidar en el qual van engegar a rodar totes les opcions al triomf.

I això que va ser el Barça el primer a anotar en el partit, per mediació de Doellman, però el CKSA va reaccionar amb un parcial de 7-0 i, a partir d’aquí, ja es convertiria en l’amo i senyor de l’encontre. Higgins i Kurbànov feien mal per fora i Freeland aportava a la pintura per col·locar el seu equip 9 punts a dalt (16-7, min. 7), mentre que el Barcelona, que va sumar fins a vuit pèrdues en el primer quart, transitava per la pista moscovita com una ànima en pena.

El Barcelona hi tornaria en un últim quart per oblidar. Els blaugranes anotarien només dos punts en els sis primers minuts. Un triple de Koponen acabava amb la sequera visitant (78-70, min. 36), però els moscovites van replicar amb una ratxa letal des dels 6,75 per segellar la victòria.