SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí necessita guanyar avui per anar a la Copa

A la pista del Bembibre, per no dependre d’altres resultats

Tània Pérez.

Tània Pérez.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Cadí la Seu es juga avui el seu passaport per a la Copa de la Reina a la pista del Bembibre, un altre equip immers en la lluita per les dos places que queden encara vacants. Fins a set conjunts arriben a l’última jornada de la primera volta amb opcions de classificar-se, si bé les urgellenques, que tenen el millor average de tots els implicats, depenen de si mateixes. Una victòria els donaria la classificació directa, mentre que si perden dependrien llavors de la resta de resultats. En cas de derrota per menys de sis punts, el Cadí necessitaria que Gipuzkoa, Al Qázeres i Uni Ferrol també perdin, mentre que si la derrota és per més de sis punts, llavors també hauria de caure derrotat el Campus Promete, a més dels tres abans esmentats.

L’empresa no és gens fàcil, ja que la pista del Bembibre mai no ha resultat fàcil històricament al Cadí. A més, afrontarà el partit després d’una setmana convulsa, ja que a la marxa de les seues dos nord-americanes, Warthen i Williams, s’ha unit la lesió de Tània Pérez, que no ha pogut entrenar-se per un problema al cartílag d’un dels genolls i que és seriós dubte per poder jugar.

La capitana no s’ha pogut entrenar en tota la setmana i la seua participació està seriosament compromesa

Està previst que la capitana se sotmeti a un tractament durant les vacances de Nadal per evitar que hagi de passar pel quiròfan, ja que altrament es perdria la resta de la temporada. Això ha fet que l’equip no hagi pogut fer entrenaments de qualitat per falta d’efectius, encara que el seu tècnic, Joan Carles Pié, espera que “puguem sobreposar-nos a tot el que ens passa i puguem competir. Estem davant la possibilitat d’anar a la Copa, que per a nosaltres seria tot un premi, però això no ens suposa cap pressió afegida més que la que ja ens posem nosaltres en cada partit”, va indicar el tècnic.

Quant als reforços, especialment la d’una base, que és la prioritat, el club ja ha començat a sondejar el mercat, encara que Pié no vol precipitar-se. “No hem tingut gaire sort enguany en els fitxatges i aquesta vegada no podem fallar. Volem una jugadora de la qual tinguem bones referències, no només vídeos,” va dir.

tracking