SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

L’ICG Software, obligat a no fallar avui contra l’Alcoi

Penúltim partit de l’any a l’Onze de Setembre per a l’equip d’Albert Folguera || Rebrà el dimecres dia 21 el Vilafranca

Joan Cañellas, en una jugada del partit davant del Noia.

Joan Cañellas, en una jugada del partit davant del Noia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Software Lleida afronta avui, davant de l’Alcoi (20.00 h), el penúltim partit de l’any, amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria i acabar el 2016 fora de la zona de descens. L’equip d’Albert Folguera tancarà l’any dimecres, dia 21, rebent el Vilafranca a l’Onze de Setembre.

El Llista confia a aconseguir dos victòries en els dos partits que li queden en aquest 2016. El primer serà avui davant de l’Alcoi, en partit ajornat que havia de disputar-se el passat dia 6. Folguera té tot l’equip a la seua disposició en un matx que no dubta a definir com a “molt important”. “Estem empatats a la classificació i no podem fallar”, admet l’entrenador de l’equip lleidatà.

“Sóc optimista, veig que cada vegada juguem millor i ara afrontem dos partits vitals per situar-nos en una zona tranquil·la de la classificació”, va explicar el tècnic.

Folguera creu que l’equip ha de mostrar el seu creixement i demana el suport de l’afició. “Som el quart equip que menys gols rep, però som el que menys gols marca. A aquestes altures de la Lliga, i amb el que ens hi juguem, esperem la seua ajuda”, va afegir.

tracking