SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

La Xina dóna 500 milions a Messi

És l’oferta que li posa sobre la taula l’Hebei Fortune per cinc anys de contracte, cosa que suposaria 100 milions per temporada || Segons la cadena Sky Sports, és la causa que en retarda la renovació

Luis Suárez, al costat del president Josep Maria Bartomeu, després de la firma de la renovació fins al 2021.

Luis Suárez, al costat del president Josep Maria Bartomeu, després de la firma de la renovació fins al 2021.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un club xinès, l’Hebei Fortune, hauria posat sobre la taula una impressionant oferta a Leo Messi per aconseguir els seus serveis, segons informava ahir la cadena Sky Sports. L’Hebei Fortune, equip que actualment entrena Manuel Pellegrini, exentrenador, entre d’altres, del Reial Madrid i del Manchester City, estaria disposat a oferir a l’estrella argentina del Barça uns 500 milions d’euros per cinc temporades de contracte, la qual cosa suposaria uns ingressos de 100 milions nets d’euros per temporada, moltíssim més del que cobra ara i del que pot pagar el club blaugrana.

L’equip de Manuel Pellegrini ja té entre les seues estrelles Lavezzi, Gervinho, Mbia i Kakuta, i ara pensa en un reforç estrella com Leo Messi, que negocia la seua renovació pel FC Barcelona, encara que, segons la cadena, aquest seria el motiu pel qual se n’estaria retardant la renovació pel club blaugrana. Una vegada més, els problemes amb la Hisenda espanyola serien un altre dels arguments exposats pel club xinès per convèncer Messi. L’Hebei Fortune ja paga a Lavezzi 13 milions d’euros per temporada, mentre que a Gervinho li desemborsa uns 150.000 euros per partit.

D’altra banda, el davanter del FC Barcelona Luis Suárez va firmar ahir el nou contracte que el vincula amb el club blaugrana fins al 30 de juny del 2021, amb una pròrroga ampliable a una temporada més, després de fer-se oficial dijous l’acord de renovació de l’uruguaià, el contracte del qual finalitzava l’any 2019.

Suárez va firmar ahir a les instal·lacions del club l’ampliació del seu contracte fins al 30 de juny del 2021, amb una clàusula de rescissió fixa de 200 milions d’euros. L’acte de la firma va comptar amb la presència del president, Josep Maria Bartomeu; el directiu Javier Bordas; el director executiu, Òscar Grau; el director d’Esports Professionals, Albert Soler, i el secretari tècnic, Robert Fernández.

Luis Suárez va arribar al Barça procedent del Liverpool el 2014 i, des d’aleshores, després de no poder jugar inicialment per una sanció, ha disputat 116 partits i en tot aquest temps ha marcat 97 gols. La temporada passada va ser el pichichi de la Lliga, amb 40 gols, i va conquerir la segona Bota d’Or de la seua carrera. Ha guanyat dos Lligues, dos Copes del Rei, una Lliga de Campions, una Supercopa d’Europa, una Supercopa d’Espanya i un Mundial de Clubs.

tracking