VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL

Triomf del CECELL

Les jugadores blaves fan un partit molt complet i derroten el Monjos amb claredat || Les lleidatanes sumen 17 punts i estan a la zona mitjana

Una jugadora del Monjos remata davant de l’oposició de dos jugadores del CECELL.

El CECELL va derrotar ahir el CV Monjos (3-1) i suma 17 punts a la classificació, estabilitzant-se a la zona mitjana de la taula. Les lleidatanes van jugar ahir un partit molt complet i van ser millors que el seu rival.

La superioritat va quedar palesa des del primer set (25-18), amb les jugadores blaves encertades en el servei i jugant molt bé en atac, tant pel centre com per les puntes. Més clar encara va ser el resultat en el segon set (25-11): el CECELL mantenia el nivell i, a més, estava molt fort en defensa. En el tercer, el Monjos va guanyar 20-25, però en el quart les lleidatanes es van tornar a imposar amb contundència (20-25).

L’activitat en el CECELL segueix avui amb el Torneig de les Famílies i el dinar de Nadal del Club. El torneig, de caràcter festiu, és també solidari, ja que les famílies podran formar equips de quatre persones i l’única condició per poder inscriure’s és l’entrega d’un joguet per a menors de 6 anys, en col·laboració amb l’Hospital Arnau de Vilanova.

el prat

El LaNuit Balàfia Vòlei va aconseguir una valuosa victòria (1-3) ahir a la pista del Prat. Els tres punts a la pista del quart classificat li permeten tancar l’any a la zona mitjana de la taula, sis punts per sobre de l’Ítaca Manresa, que és qui marca la zona de descens.

Els lleidatans van començar el partit una mica freds. Fluixos en la recepció i davant de l’altura dels seus rivals, només van poder sumar 18 punts en el primer set. Tanmateix, el partit va canviar a partir del segon set, quan es va poder veure una de les millors versions del conjunt dirigit per Jordi Martínez. Ajudats per un bon servei, van igualar el partit (22-25).

A partir d’aquí, el Balàfia no va abaixar el llistó i en el tercer set va tornar a demostrar la seua solidesa per guanyar amb idèntic resultat (22-25). Els lleidatans estaven molt millor que en altres ocasions en les segones jugades i això els va permetre apuntar-se també, encara que amb molt sofriment, el quart set (25-27). Els de Jordi Martínez van jugar molt bé els punts més calents del partit.

El pròxim partit del LaNuit Balàfia serà el 14 de gener a casa davant del CV Barberà, quart per la cua.