FUTBOL PRIMERA CATALANA

Victòria per allunyar el descens

L’Alpicat guanya el Vila-seca i aconsegueix tres punts que li permeten afrontar les vacances amb tranquil·litat || Els lleidatans guanyaven 3-1 al descans, però van patir fins al final

El conjunt del Segrià va aconseguir ahir un important triomf davant del Vila-seca.

L’Alpicat va aconseguir ahir una important victòria davant del Vila-seca (3-2) per afrontar amb tranquil·litat les vacances de Nadal. A falta dels partits d’avui, se situa a la zona mitjana de la classificació i deixa els llocs de descens directe a vuit punts. Els lleidatans semblava que havien encarrilat el partit en el descans quan guanyaven 3-2, però el Vila-seca va retallar diferències i els va fer patir en els minuts finals.

El partit va començar sense un clar dominador, encara que aviat, en el minut 10, va ser l’Alpicat qui va aconseguir avançar-se en el marcador. Una gran contra després d’un llançament de falta del Vila-seca va permetre als de roig armar la contra perquè Xavi Gomà xutés des de la frontal i, amb l’ajuda d’un rebot, fes el primer de la tarda (1-0). El Vila-seca va reaccionar ràpidament amb un xut de Trivi en el minut 17, però Crisos va aconseguir rebutjar a córner. No obstant, va ser una acció puntual, ja que va ser l’equip de Mena qui va portar el pes del partit fins al descans. Vendrell i Garriga van tenir oportunitats per fer el segon i va ser el mateix Garriga qui va fer finalment el 2-0 en el minut 34. Tanmateix, encara quedaven per passar moltes coses fins al descans. Valerio va retallar diferències només dos minuts més tard amb una bona rematada dins l’àrea i en el minut 43 una centrada a l’àrea de Garriga va ser controlat per Vendrell per fer el 3-1.

Tres jugadors es van repartir ahir els gols de l’Alpicat: Xavi Gomà, Garriga i Vendrell

El segon temps va començar amb molt poc ritme i semblava difícil que es mogués el marcador, però els visitants encara no havien dit l’última paraula. Domínguez i Valerio van avisar amb les seues rematades en els minuts 63 i 64 i també l’Alpicat va tenir l’opció de fer el quart amb un llançament de falta d’Egea en el 67.

Finalment, el següent a colpejar va ser el Vila-seca. Crisos va ser capaç de rebutjar un xut potent dels tarragonins, però no va poder fer res quan Saddik va agafar el rebot i va rematar al fons de les malles (3-2, minut 79).

Fins al final, el porter lleidatà va haver d’intervenir en diverses ocasions per tal d’impedir l’empat del Vila-seca, que va buscar el gol fins i tot després de quedar-se amb deu jugadors arran de l’expulsió de Bueno en el minut 83 per doble amonestació

.

Mena: “No hem sabut matar el partit i hem hagut de patir”L’entrenador de l’Alpicat, Jordi López Mena, es va mostrar satisfet ahir després de l’acabament del partit: “Ha estat un partit molt disputat. Sabíem que qui controlés el centre del camp s’emportaria el partit i crec que hem fet un bon treball. Al final, no hem sabut matar el partit i hem hagut de patir.”