SEGRE

FUTBOL TERRITORIAL

Alguaire té Grada Jove

La Brigada Verda, grup d’animació amb una trentena de membres, acompanya l’equip i elegeix l’MVP || La junta del club impulsa el ‘fair play’

Membres de la Brigada Verda, el grup d’animació de la Grada Jove de l’Alguaire.

Membres de la Brigada Verda, el grup d’animació de la Grada Jove de l’Alguaire.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Si ets de l’Alguaire, piquem de mans!!!” és el càntic acompanyat de picament de mans més característic de la Brigada Verda, la que podríem denominar Grada Jove del CE Alguaire, que competeix en el Grup 13 de la Tercera Catalana. Amb Marc Maench i Xavier Ricart com a caps visibles, és un dels pocs grups organitzats de seguidors que no fallen a cap partit que disputa l’equip, sigui a casa o fora.

La Brigada Verda, amb una trentena de membres, ha instaurat fins i tot un premi, el Brigadista d’Or, que entreguen al final de la temporada al jugador de l’equip que ha estat més vegades MVP, votat per aquests mateixos penyistes. “És només un exemple que el club està molt viu, no només esportivament, sinó també socialment”, afirma Albert Jofre, secretari de la junta directiva que encapçala Marta Terrado, una de les poques dones que presideix un club de futbol a Lleida.

La junta del Club Esportiu Alguaire, renovada completament des de la temporada 2014-2015, és també una ferma defensora del fair play i de la campanya de la Federació Catalana per eradicar la violència. “Repartim informació d’aquesta campanya a tots els socis i aficionats als partits de casa. N’estem molt conscienciats”, assenyala Albert Jofre. Per aquesta raó, nega que l’afició de l’Alguaire protagonitzés algun incident diumenge a Vilanova de la Barca. “Va ser un partit tens, vibrant en l’àmbit esportiu. L’àrbitre va ser protestat per les dos aficions, però no va passar res. Va trucar als Mossos i quan van arribar a penes quedaven espectadors.”

tracking