SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

La Cursa de l’Indiot de Mollerussa espera arribar als 800 atletes

La prova es va presentar ahir a l’ajuntament de Mollerussa.

La prova es va presentar ahir a l’ajuntament de Mollerussa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La tradicional Cursa de l’Indiot arribarà dilluns vinent, 26 de desembre, a la seua cita anual a Mollerussa, amb una trenta-quatrena edició en la qual s’espera la participació de vuit-cents atletes. Així ho van explicar ahir l’alcalde de la capital del Pla d’Urgell, Marc Solsona, i Juli Niubó, president de l’Associació Atlètica Xafatolls, coorganitzadors de la carrera, durant l’acte de presentació, en el qual també es va anunciar la col·laboració amb la campanya Cap nen sense joguina de la Creu Roja, a la qual es destinarà un euro de cada inscripció.

La carrera, de 8 quilòmetres, que passa per un circuit urbà i en la qual s’espera arribar als 500 inscrits, mantindrà el mateix traçat que els últims anys. D’aquesta manera, el circuit estarà distribuït en dos voltes de 4 quilòmetres cada una amb l’objectiu d’evitar que hi hagi doblats.

La sortida serà a la plaça Manuel Bertran, a les 10.30 hores. Així, les categories de veterans, sèniors i juvenils sortiran primer, mentre que els més petits ho faran, com sempre, a partir de les 11.30 hores en diferents carreres ordenades per categories, en les quals s’espera la participació de tres-cents escolars. Com és tradició, els tres primers classificats de la carrera Open seran obsequiats amb un gall dindi envasat al buit.

tracking