SEGRE

FUTBOL TERRITORIAL

Lleidatans de Primera a la nova gala del futbol local

La Catalana convidarà jugadors, tècnics i àrbitres, de Gausí a Bojan, que són o van ser a l’elit || El 31 de març a La Boscana

Jordi Terés.

Jordi Terés.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La delegació territorial de la Federació Catalana de Futbol prepara una gran Gala del Futbol Lleidatà per al 31 de març en la qual convidarà futbolistes, entrenadors i àrbitres de Lleida que hagin jugat o encara estiguin en actiu en la màxima categoria. La iniciativa la va anunciar ahir el delegat de la Catalana a Lleida, Jordi Terés, en una compareixença en la qual també va fer balanç de l’any del futbol local des del punt de vista federatiu.

Exjugadors com Antoni Gausí, de 89 anys, i Carles Puyol, o encara en actiu com Bojan Krkic o Joan Capdevila, tindran cabuda en aquesta cita inèdita fins ara en el futbol lleidatà, així com entrenadors que han dirigit en la màxima categoria espanyola, com Juan Carlos Oliva, ara ajudant de Quique Sánchez Flores a l’Espanyol, o àrbitres com Xavier Estrada Fernández. “Se’ls farà un reconeixement que no s’ha fet mai en l’àmbit del futbol provincial i, a més, serà un esdeveniment que donarà rellevància al nostre futbol perquè tindrà repercussió a tot Catalunya”, va assenyalar Jordi Terés.

Aquesta gala sopar, prevista per al divendres 31 de març, tindrà com a escenari el restaurant La Boscana de Bellvís, al qual recentment li va ser concedida una estrella Michelin.

Terés es va mostrar molt satisfet del balanç de la delegació no només l’últim any, sinó des de la seua arribada al càrrec. “Fa deu anys teníem 6.006 llicències, incloses les del futbol sala, en recordo el nombre exacte, i ara estem sobre les 14.000, comptant 1.800 que són de futbol sala i el fet que ara també tenen fitxa entrenadors, delegats i directius”, va explicar el que és també vicepresident de la Catalana.

Terés va dir que el futbol 7 havia fet incrementar un 50 per cent les fitxes dels clubs de base, i va recordar que l’últim any el Lleida gairebé ascendeix a Segona i que amb quatre equips a Primera Catalana hi ha opcions de tenir-ne un aviat a Tercera.

tracking